Xbox Series X/S 討論區 - FullPriceIsArt(18)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
Xbox貴在佢食game pass,埋單同ps5差唔多
但至少game pass係有用,唔似ps5純炒價
普遍xbox會平d
咁你地係咪買數位版Xbox?玩Pass都唔買碟喇。
20號之友
真係等到下年
唔駛
唔使
除咗有冇得入碟之外,S 同 X 容量/性能都有分別㗎
跳完PS5後 又跳返嚟Xbox SX
都係gamepass最抵玩
但Xbox one 都仲要
Xbox係咪特別少Game支援中文?
唔係,新game好少無
依家多左啦
上代就係
8月買既Mortal shell都未開始玩,game pass又有
屌以後唔買game
點會呀,今年四月開始唔駛啦喎

Xbox Live Gold is no longer required for more than 50 free-to-play online games

https://www.google.com/amp/s/www.gamesradar.com/amp/xbox-live-gold-is-no-longer-required-for-more-than-50-free-to-play-online-game/
flight simulation
2022頭都會加返中文版
醒起有"HDMI CEC"呢樣野,
搵左部舊PS3裝NETFLIX做實驗,然後比老人家用電視遙控揀野睇, 似乎用得明 (同埋netflix個電話app可以當遙控)
不過就要等買倒新xbox/ps先有得裝埋disney+
我明呀,我係想問你地係咪買數位版多?
個個都係玩緊game pass, 無乜人買實體碟了。真係好玩而又想玩既game買數位版比遊戲公司賺下
其實有碟版性能高無碟版唔少,我自己買有碟版純粹因為性能同玩4k,同埋間唔中播下blueray碟

簡單啲講,玩到4k咪買有碟版,2k以下就無碟版都夠做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞