Xbox Series X/S 討論區 - FullPriceIsArt(18)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
pass入面有嗰幾隻ff
推薦玩邊隻先
一隻都未玩過既話
s x 成5700食一年會員
想請問點解唔可以呢一刻照買36個月gold+$10升級
然後跟手即刻再入果6個月ultimate
咁係咪可以有42個月ultimate ?

只要我唔好超過一個月先兌換果2張ultimate 就可以?
官: 下次買x 要食Xbox one x
因為最長只可以有36個月。

When you subscribe to Xbox Game Pass Ultimate, we'll apply any prepaid time you have on Xbox Live Gold and/or Xbox Game Pass toward the Xbox Game Pass Ultimate plan, up to a maximum of 36 months. Prepaid time conversion rates are subject to change."
明白晒
唔該晒巴打
剛剛收email,想買,但有骨既…..唉,咩玩法,官方都咁
賣哂啦
ff x 經典,可以一試,雖然都好多年前
想問有無巴打用xbox x 玩far cry6 連唔到ub ac
咁大舊骨都清
巨硬或成最大贏家
我鍾意玩 12
下次食一隻原價 XBOX ONE
又睇下清唔清
CLS
唔止要食骨,遲下可能買XSX要買埋XSS都似!
咪on99啦

係要食x1x先啱
想等出年starfield出先買
希望下次係食無線耳機
人在外國嘅話係香港買game pass 用唔用到?
跟帳號地區
香港出咗咁耐
有冇100隻都成問題

而其實隻耳機 , 只係抵玩 , 其他牌子仲好
今日去百老匯買左部s,用匯豐卡送一年ultimate ,有4條 key,我想請教下係咪一次過入晒4條?因我入一條就話有3個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞