Xbox Series X/S 討論區 - FullPriceIsArt(18)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
出咗成個月啦
但都唔知個廣告落咗去邊
平時youtube都唔見有xbox廣告
Xbox 台灣重磅邀請大馬女神和玩家一起探索 Xbox 的無限樂趣
冇特別版就唔買了
玩gamepass算
https://www.ptt.cc/bbs/XBOX/M.1638431518.A.F07.html
唔知old news左未
如果係真,bandai namco期下既高達之類感覺都有機會再登陸xbox
想問 Xbox Game有無分區或者唔同語言
見美國隻Marvel's Guardians of the Galaxy實體碟好平
冇分區
買吧
之前見巴打話外國game唔一定有中文
Xbox通常都有,之前隻龍珠卡卡特羅ps美日版冇中文我買xbox美版都有中文,不過最好都係check吓先
回力鏢返緊嚟
之前好似話整個Video Pass對撼Game Pass
岩岩用左個新acc買左gold 用埋$10大法, 想問下我原本main acc 會唔會都可以繼續用新續既ultimate定我一定要用番新acc, 原本main acc就用唔到?感謝
主機定PC?
唔好意思
用緊主機
新舊 A/C 都 login 入主機度,然後將新 A/C (有 ultimate 嗰個) set 做「主要 xbox」(定常用主機?類似咁上下,唔記得啦)

咁跟住就可以用你原本個 main A/C 玩
明白
萬分感謝
有咩video先
動物星球頻道
Spiderman
3套後又重製由頭嚟過
直到永恒
ps要搞一定淨係得舊game
https://twitter.com/jasonschreier/status/1466821381568536578
Don't expect Sony to include its big new games day one like Game Pass

其實係咪 new service to take on NSO 㗎

一邊就紅白機超任 N64,另一邊就 PS 1/2 PSP

不過真係會出先算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞