Xbox Series X/S 討論區 - FullPriceIsArt(18)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
爸打我都諗住入手S 爬完文諗住+10蚊轉 想問下點解要買埋Ultimate
因為見到2張 3個月Game Pass Ultimate $478 貴過張1年live Gold
sorry 自膠 岩岩入MS個網禁下原來要連住買
因為誠哥買機要跟半年ultimate骨
係強制要買,如果冇骨,就咁gold + $10升ultimate就得
唔該哂 睇下鋪有無現貨幫屋企人用埋D消費卷
剛入手x請教一下,我有xbox 360嘅left 4 dead同Xcom遊戲光碟,上官網查過serial X可以向下兼容xcom,但係left4dead就見唔到,請問係咪玩唔到實體版left 4 dead?要繼續用360先玩到?多謝解答先
Full library入邊揾唔到咩?
Steam 改名Id
Windows 入去都係改左

但我steam玩唔到
玩windows算
未拆盒,諗緊留唔留,因為屋企人想玩高達vs(?)嘅遊戲,但xbox好似冇(?),我就以前玩開上面嗰兩隻遊戲,考慮緊。
唔好意思問多少少,係咪即係唔分光碟或數碼版,要係xbx向下兼容嘅game先可以玩到?

同埋想問xbx有冇類似高達vs嘅遊戲,應該係操作高達同十幾廿個敵人作戰嗰啲,thanks
3201 都抵
巴打想賣
Override 2: Super Mech League
特價緊75折
多謝介紹😀🙏
sleeping dogs 特價 -85% $46.8
唔好意思,無講清楚
全里數換嘅話係抵嘅
其實計返匯率,平均1萬里值$350左右
62000里數,大概唔到$2200
如果有里數就到期要換嘢
呢個抵屌
$4836算抵
依期大貨,要訂好訂了
又唔洗食炒價
XBOX谷埋20週年依段後,都唔知會唔會缺一排貨
誠哥?
Dog Run
加密到都睇唔到你寫咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞