Xbox Series X/S 討論區 - FullPriceIsArt(18)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
今晚去買,俾你咁講有d驚驚地
希望唔好中獎
s上埋x
SOLD OUT
clubshipping有冇得分開付款 仲有千幾tap&go消費劵未用
Ms燒錢論
邊度買精液掣2 平?

https://www.reddit.com/r/xbox/comments/r185k2/blizzard_set_to_announce_world_of_warcraft/
Seems to be base code to add World of Warcraft Complete Editon as a listing to the "upcoming games" section on 9th December.
唔覺眼
可以入錢去消費券card再消費架
要等一個禮拜…問題唔係好嚴重,由佢

多謝你嘅資訊
痴線
the club中午訂x依架到咗貨
咁快
跟機果個手制同部機都係一年保養就話可以嘆下慢板啫,齋買手制得果三個月保用期有事要換嘅就真係要快手啦!如果過期又要比銀再買過新㗎啦!
係加拿大玩xcloud 真係好正
特別版保養好似耐啲,呢個月都買咗aqua shift,保到1月尾,週年特別版保到4月頭
如果可以淨買XBOX 20th特別版手制其實唔錯,不過微軟網上商店連賣特別版手制都要屈人食三張三個月XGPU,實在啃唔落!
店鋪自取?邊間咁快
想問定佢d骨有無限幾時要用
岩岩入手左Xbox x 食左1年骨,想問係味用左張1年pass 先用gold 果d 慳錢大法?
用Gold先
The Club 寫限 1 個月內
送上門
唉有6個月多咗
依架2手s咩價
加6個月又咩價
2手 S 淨機應該賣 2K
3 個月 PASS 應該 $80-100 有人要掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞