Xbox Series X/S 討論區 - FullPriceIsArt(18)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike

上星期四去話無得訂
應該唔會再有得訂

追左post話5.5k加一年骨而家算正路
尋日係Broadway食左炒加十二個月骨差唔多5.5K
不過都叫做現貨 即買即玩嘅
早買早享受
遲買食多一年骨
就係見成年都未有穩定貨源 (應該啲代理都hold起炒)
追呢到post好多巴打都話越食越多骨
早幾個禮拜出Forza用舊機玩左一排
都係覺得唔等出部新機happy下 起埋game pass ultimate都叫用得著
當提早送份聖誕禮物俾自己
算啦
執著個一千幾百
應該出年聖誕都未買到
我雙修開
PS直頭無見過現貨
Display嗰部算嘅話都叫有嘅

而家起碼有部X玩住先
有game pass又唔使下下買game

唔同以前
而家買啲game翻到嚟隨時開都未開得個擺字
Game pass嗰model真係幾啱我
如果主要玩開fps / 單機大作嘅話 其實s係唔係都夠做?想買xbox玩halo
同埋屋企都係4k電視
無得咁快
夠晒玩有突 如果想玩halo 快手買啦 仲諗
畫面同X分別唔大
不過依家好似X大貨到左 有原價食12個月骨既報價出,可以睇吓買唔買到 埋單4900內搞掂
月頭食250炒加fh5骨揼緊心
都買左 唔好望返轉頭
錢就真係唔係大問題 本身個人都雙修開
食炒價真係做壞左個市場風氣
骨同炒真係寧願食骨
算啦 開心玩既
尋日買食左幾舊水炒加pass骨
Literally差一日

不過算 買左了左件事
唔使周圍搵去邊到有貨
碌到去可能又話賣晒
搵嚟搞
2000fun?
係 不過份工都無咁得閒留意邊度有貨
其實無乜得揀
250當手掣錢

我記得遲兩日去睇個價已經上到6000
有無巴打部Series S成日斷線 但其他機又無咩問題
依家邊到買series s好,頭先試過官網埋唔到單
插線定 Wifi?
我插線乜事都冇 wor
WiFi
但我手機同MacBook都無呢個問題
試過reset過部機都係咁
ROUTER 問題
WIFI CHANNEL 問題
距離問題

都幾樣野影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞