Xbox Series X/S 討論區 - FullPriceIsArt(18)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
thx
啱先打過去要影晒啲貨嘅相whatsapp過去
佢話要一個星期內先會補送,煩撚到
可以照用金會員轉gamepass玩住先
唉!買咗部機未夠一年,已經換咗兩次手制,諗住至少可以捱到出年啦!點知玩咗Forza Horizon 5個零星期個手制又陣亡,要同MS換第三個手制啦!
ching點玩可以咁快玩壞 我差不多日日打,打成年都無事
如果係joycon就話姐
值唔值睇有無啱你玩嘅games,我就暫時無乜
你講嗰啲我都唔玩
但隻Zelda BOTW日日玩咁滯
啱啱拎到機了,想問下下載game 得200幾mb速度係咪正常
可能係game server俾唔到速度你呢
兩次壞RB,今次就壞RT,仲要係啱啱換咗唔夠一個禮拜個手制就陣亡,都唔知做乜?
whatsapp俾邊個
25號後可能9個月GPU,

除非係搞星期五黑色優惠
5K 買到邊張 DISPLAY
佢另外會俾個number你send過去
諗住玩完啲骨先
啱玩先再用金會員大法
係唔係即刻有得換,定係要等幾日,我個A掣一收到機會間歇性連射
上年時仲成日擔心呢個如bug一般既金會員大法幾時會cut,點知一直存在到而家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞