Xbox Series X/S 討論區 - FullPriceIsArt(18)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
......
我都想知group id
睇 #155
置頂wo
Ching
Thanks
用XBX玩2077竟然仲係掉幀 ON9垃圾驚

特價都唔好買
好似冇話過修好console版
next gen 版都仲未有
等 enhanced edition 啦
chromecast with g TV 幾舊水都有4k

xss 兩千幾反而無,算唔算浪費左 "disney+買4k box"呢浸商機
如果喺外國/用 VPN,直接用 chromecast with Google TV 玩 Xcloud 都得,根本連 S 機都隨時可以唔駛買

同埋 S 機賣 $299 鎂,淨係手掣同個 512 SSD 都可能佔咗成本 1/3
如果仲話要出埋 4K,賣一部要蝕幾多

利申 : 鳩 up
我見例如Amazon fire TV 4k, Black Friday 25鎂左右
其實兩樣野應該比較唔到,始終用嚟做嘅野完全唔同

XSX 出到 4K,賣緊 $499 都講緊好大機會係要賣一部蝕一部喎
XSS 睇Disney + 有4K的
部機出唔到4k
原來唔係 wor,S 機係冇 gaming 4K,但 streaming media playback 有

4K Streaming Media Playback: Xbox Series S supports Netflix and other 4K HDR video services

https://venturebeat.com/2020/09/08/xbox-series-s-is-the-right-next-gen-console-for-2020/amp/
XSS XSX 都有4K + Dolby atmos + Dolby vision喎
問個白痴問題,xbox係咪無倉頡輸入法?
唔慣用返速成...
我仲有個問題
我部xbox係駁落個mon度,但個mon係無內置喇叭嘅
而我個喇叭駁住電腦,係jbl pebble嚟,得usb輸入,冇3.5mm
我而家要點攪買啲乜部xbox先可以喺喇叭出聲
search過啲資料但頭都大埋
個mon有冇3.5mm輸出?
cyber monday有咩軚盤抵屌?
check真啲原來jbl pebble係有3.5mm孔
搵到條3.5mm線駁落mon度有聲,雖然唔可以同電腦同時出聲
電腦要出聲嗰時要掹咗佢
暫時咁樣用住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞