(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(7)

1001 回覆
195 Like 2 Dislike
真係好好好好好睇,真心等你出書,一定買一套 加油

希望有依一日
支持,真心好睇

多謝
楊鳳瑤仲有冇戲份

話晒都係其中一個女主

實有

未出嘖
楊鳳瑤仲有冇戲份

話晒都係其中一個女主

實有

未出嘖

咁我呢
楊鳳瑤仲有冇戲份

話晒都係其中一個女主

實有

未出嘖

咁我呢

支那雞
得對波
楊鳳瑤仲有冇戲份

話晒都係其中一個女主

實有

未出嘖

咁我呢

支那雞
得對波

有得屌你屌唔屌
法官大人
楊鳳瑤仲有冇戲份

話晒都係其中一個女主

實有

未出嘖

咁我呢

支那雞
得對波

有得屌你屌唔屌
法官大人

屌布甸
還我布甸呀
還我布甸呀

還我布甸呀

個個女角都有人改但布甸冇
還我布甸呀

有見過
還我布甸呀

得我同你兩個男人咋
新人留名
尋日開始追 咁快就live

三十幾萬字

你兩日ko咗

春巴其實唔使再強調幾多字
雖然我明寫幾十萬字唔容易
但以寫小說來講幾十萬字唔算特別
以要求一向唔合理的巴打們來講就更加唔需要講

文呢

唔好理我點追 文呢?
春巴,我想申請做成皇志條𡃁 可以嗎?
還我布甸呀

成皇志你個花心蘿蔔

楊鳳瑤仲有冇戲份

話晒都係其中一個女主

實有

未出嘖

比多啲戲份我
楊鳳瑤仲有冇戲份

話晒都係其中一個女主

實有

未出嘖

比多啲戲份我

降低你啲擇偶要求先啦
這天放學後,呂靜宜道:「成皇志,你記唔記得,上次Humphrey上你屋企整電腦,之後帶咗我同你去咗一間CAFE食野啊?」

「哦!係咪撞到管佳莉同周平泰嗰次啊?」

「嗯!依家布甸係嗰間CAFE到做緊兼職,我地去睇下咯?」

「係咩?乜原來佢就係喺嗰間CAFE返工咩?咦!去睇下佢做成點都好喎!」

於是我們便前往那間CAFE,敞開了CAFE的大門,大門碰到了風鈴,響起一連串叮玲叮玲的清響。

「歡迎光臨,咦!乜原來係靜宜同成皇志啊?」布甸訝道。

「布甸,我同成皇志嚟捧妳場啊!妳返工返成點啊?」

「幾好喔!老闆話自從我嚟咗返工,生意多咗成倍啊!」

我道:「嘩!妳咁快就成為咗依間鋪頭嘅生招牌喇?」

「唏!駛乜講,以本小姐嘅魅力,遲啲你地嚟幫襯,要排到去街尾喇!」布正麗奇道:「今日咩日子啊?除咗有你地依一PAIR,莉莉同佢…新男友都嚟喺度。」

我訝道:「係咩?管佳莉同佢…男友嚟咗?」

布正麗笑道:「係啊!佢地男友你都識架!!」

呂靜宜訝道:「係咩?佢地係邊啊?」

布正麗現出一個狡黠的笑容,道:「你地快啲去同佢地交流下啦!」

我們走進了CAFE裡面,瞧見管佳莉及一名背向我們的青年人,管佳莉看見我們,神色有點詫異和靦腆,她道:「咦!靜宜、成皇志,你地…都喺度啊?」

我留意到那名男生聽見呂靜宜的聲音,身軀微微一顫。

我應道:「係啊!我地今日專誠嚟捧布甸場架!」

呂靜宜一臉狐疑走向管佳莉及她的新男友,當她與管佳莉的新男友打了個照面的時候,驚呼道:「Humphrey?點解你會喺到架?」

管佳莉的新男友居然就是呂靜宜的哥哥Humphrey,這不禁讓我和呂靜宜瞠目結舌。

這時IQ高達140的Humphrey一臉尷尬,吃吃傻笑道:「哈哈,靜宜、成皇志,你地都喺度啊?」

其實我們四個人糾纏不清的關係,真的值得我們去尷尬。

管佳莉是我的舊情人,現在則與呂靜宜的哥哥是情侶;而我現在居然與舊情人男友的妹妹拍拖,這種關係真的挺複雜。
(待續)
楊鳳瑤仲有冇戲份

話晒都係其中一個女主

實有

未出嘖

咁我呢

輪住出
等下
靜宜呀哥真係失守咗
之前已經估到
新人留名
尋日開始追 咁快就live

三十幾萬字

你兩日ko咗

春巴其實唔使再強調幾多字
雖然我明寫幾十萬字唔容易
但以寫小說來講幾十萬字唔算特別
以要求一向唔合理的巴打們來講就更加唔需要講

文呢

因為依篇故係我第一次寫得最多字嘅故
所以忍唔住成日話寫咗幾多字
依家每寫多一個字都係破緊自己紀錄
忍唔住成日講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞