(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(7)

1001 回覆
195 Like 2 Dislike
文呢?
文呢??
文呢
警告你唔好寫死我啊

你最多比人女女女姐點會死
文呢 我好耐無出過場
右手隻中指第二指骨好痛
好難打字

我依家都左手打
右手隻中指第二指骨好痛
好難打字

我依家都左手打

讀出黎我幫你打

你有成皇志仲幫人打
右手隻中指第二指骨好痛
好難打字

我依家都左手打

讀出黎我幫你打

幫大鳩志打飛機啦你
隻右手中指關節無神神腫起

食咗止痛藥

單手打字

攞命
周平泰把房間讓了出來,給予沈雲樂兩夫婦,他、黎洪瑋、劉星祖和那名全身赤裸的女人睡在廳中,女人趁著那三人不為意的時候向他求道:「我…求你,放…我走喔。」

周平泰並不是一位有同情心的人,他沒有任何誘因去幫助這女人而得罪沈雲樂等人,他道:「妳爭佢地錢,就諗辦法去還錢畀佢地,還晒錢咪無事囉!」

「我…還唔起啊!佢地利疊利,我求你放我走,我個仔得幾個月大,我…好掛住佢啊!」

此時,劉星祖站在女人身後,森然道:「妳想偷走啊?」

女人全身發顫,別過頭來瞧見劉星祖那張猙獰的臉,驚懼得忙搖著頭道:「唔走,唔走。」

劉星祖一把抓住她的頭髮,把她的頭撞向牆上。

撲撲撲~

女人滿面是血,痛極慘呼。

此時沈雲樂從房內走出來,問道:「阿祖,咩事啊?」

「樂哥,條八婆想偷走啊!!」

「阿祖,同你講咗九十幾次打佢嗰陣,要開音樂,唔好畀人聽到佢把聲喔嘛!」

沈雲樂把屋內的音響聲音調校到最大聲,沈雲樂拿出鐵水喉猛揍那女人,女人發出了撕心裂肺的慘號。

阿祖的太太腆著肚子從房間走出來,目睹那女人這慘狀,只是冷眼旁觀,同為女人的她完全沒有半絲同理心。

周平泰害怕他們在他的屋裡弄出人命,阻止道:「樂哥,再打會死人架!佢死咗佢爭你啲錢就收唔返架!」

「阿祖,停手。」

女人四肢被打得骨折,劉星祖笑道:「打到妳咁樣睇下妳仲可唔可以偷走?」

劉星祖見女人默不作聲,只是在地上抽搐,道:「咩啊?插水扮死啊!」

周平泰見狀,嚇了一跳道:「祖哥,唔係真係死咗啊?」

劉星祖走進了廚房,片晌後走回來,手中多了一碗冒進騰騰白煙的滾油,他蹲下捏著女人雙頰把滾油灌進了女人的嘴巴內,女人發出了殺豬般的慘叫在地上翻滾。

劉星祖臉上掛著殘忍的笑容,道:「你睇佢生蝦咁跳,幾咁生猛。」

周平泰見狀脊柱冷嗖嗖的,他惴惴不安道:「祖哥,你地唔係話等條女好番,就叫佢去返工賺錢咩?依家你地攪到佢得番半條人命,佢幾時先好返可以幫你賺錢啊?」

沈雲樂道:「你驚咩嘖!女人通街都係,依個都唔係第一個捉返嚟架啦!依度咁多學校,大把學生妹啦!依個賺唔得多錢,死唔去咪賣返大陸山區囉!嗰度大把男人搵唔到老婆啦!」

周平泰瞧見沈雲樂與劉星祖一臉迷迷糊糊的樣子,又瞧見地上有一些半透明的晶狀體,相信兩人應該剛剛吸毒。

劉星祖拿起了桌上的一個相架,把臉貼近相架,道:「咦!阿泰依個學生妹,你條女嚟架?正野嚟嗰喎!吳林紫娣?上次我地撞到個大波學生妹又係讀依間學校,阿瑋話依間學校啲女好撚正嗰喎!」

周平泰聞言心中一陣刺痛,他從其他人口中得知管佳莉已經與一位貨真價實的港大醫科生在一起了,從前他是以姑爺仔的身份去為數字幫物色未成年少女賣淫,但是這次他發覺自己真的愛上了管佳莉。

「散咗喇!」

「散咗?散咗你仲留住張相?畀人撬牆腳啊?係嘅話!我幫你出返啖氣,捉條女返嚟,玩殘佢!」

周平泰瞧了瞧那女人一眼,想到今次定必被劉星祖等人連累,加上他知道管佳莉現任男友條件太好,他是鬥不過對方,對管佳莉的愛慢慢轉變成了恨,他得不到管佳莉,即是毀了,也不要讓其他人得到。

周平泰瞧著劉星祖猛一咬牙,答應道:「好啊!捉番喇!一齊玩吖!」
管雞
好辛苦 唔夠喉
推post
唔撚係掛屌
手指痛

去食野

休息陣再打

預我一點
下,春巴唔好玩野wo
下篇標題叫遇險

又開賠率

邊個遇上三條友

管佳莉 2.1
學姐 2.5
布甸 3.0
楊鳳瑤 5.0
靜宜5.5
宛琳珊10.0

一個以上1.85
以上皆非 11.0
管雞大熱
下篇標題叫遇險

又開賠率

邊個遇上三條友

管佳莉 2.1
學姐 2.5
布甸 3.0
楊鳳瑤 5.0
靜宜5.5
宛琳珊10.0

一個以上1.85
以上皆非 11.0

點解我要係第二熱門
哇,管雞大檸樂
管雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞