(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(7)

1001 回覆
195 Like 2 Dislike
陸永祥的首席好友林海原道:「大鳩志,將心比己,如果有人話呂靜宜係高瘦平,咁你都會唔開心啦?」

我搖了搖頭,反問道:「吓!咁依個係事實,我點會因為咁而唔開心啊?」

成皇志 搞錯
咁樣走去認同人

我想負皮

講事實嘖

不過其他人
好似楊鳳瑤 宛琳珊都係無乜睇頭

唔知點解得呂靜宜成日畀人講
陸永祥的首席好友林海原道:「大鳩志,將心比己,如果有人話呂靜宜係高瘦平,咁你都會唔開心啦?」

我搖了搖頭,反問道:「吓!咁依個係事實,我點會因為咁而唔開心啊?」

成皇志 搞錯
咁樣走去認同人

我想負皮

講事實嘖

不過其他人

成日得罪人
你地誤會左我啦
屌 d 關系好撚複雜 連阿sir 都玩埋一份
唔好加甜thx
可能有其他人跟大鳩志俾房侍跟到,入廁所除褲扮痾屎架姐

之前有爸打定絲打話童貞狩獵

有人入嚟爆門就拉返差館
你地誤會左我啦

你講
點解要食小鮮肉
你地誤會左我啦

你講
點解要食小鮮肉

講左會被春巴屌屎忽架
都等春巴寫算啦

成皇志 搞錯
咁樣走去認同人

我想負皮

講事實嘖

不過其他人

係咪你成日提住先有咁嘅效果
你好快d話我放完個假個波大咗
我唔要再俾人話我冇波

成皇志 搞錯
咁樣走去認同人

我想負皮

講事實嘖

不過其他人

我唔要再俾人話我冇波

阿姐
放完假突然由機場變籃球

係人都知你去咗隆胸啦

成皇志 搞錯
咁樣走去認同人

我想負皮

講事實嘖

不過其他人

我唔要再俾人話我冇波

假波 d奶假架

成皇志 搞錯
咁樣走去認同人

我想負皮

講事實嘖

不過其他人

我唔要再俾人話我冇波

假波 d奶假架

可憐得成皇志 波皮都無得搾

成皇志 搞錯
咁樣走去認同人

我想負皮

講事實嘖

不過其他人

我唔要再俾人話我冇波

得罪啲講句冇波同屌男人冇分別

成皇志 搞錯
咁樣走去認同人

我想負皮

講事實嘖

不過其他人

我唔要再俾人話我冇波

得罪啲講句冇波同屌男人冇分別

正解
安已不

成皇志 搞錯
咁樣走去認同人

我想負皮

講事實嘖

不過其他人

我唔要再俾人話我冇波

阿姐
放完假突然由機場變籃球

係人都知你去咗隆胸啦

你鬧我 你快d諗辦法啦

推文先
Push 加油
文呢
D人物圖死曬

可唔可以post多次 好想幻想下
Btw 文呢
我淒厲地哀號一聲,然後咬牙切齒,不斷咒罵道:「仆街,死差佬、死基佬,我實唔會放過你架。」

我這麼大吵大鬧一番,居然沒有人前來察看一下究竟,香港人真是冷漠。

這一刻,我懷著絕望的心情,等待著房侍農那醜陋的東西突入我那私密的後花園,那朵嬌嫩的溫室小菊,將被無情地踐踏、蹂躪成天天向晴的向日葵。

那種接受悲慘遭遇降臨在自身的等待,真的度日如年,房侍農遲遲沒有行動,片晌他才結結巴巴道:「你…籮柚…真係有條線?」

這個死愛滋基魔、死變態佬,在他愛做愛的事前,居然還如此調戲、玩弄我一番,我又驚又怒,咒罵道:「你籮柚無坑,你用個口屙屎,你生仔無屎忽架,死仆街。」

「喂!喂!你個學生哥,仲讀緊書,把口毒得你咁嘅,由頭先開始一直鬧,鬧到唔停口。」

「你個死基佬,快啲放咗我,唔係我實數臭你十八代祖宗。」

房侍農從腰袋掏出了鑰匙,解開了手銬。

我還以為他想強暴我,但現在他居然放過我,我對他的行為完全摸不著頭腦。

他打量了我的巨龍一眼,嘴角微微上揚,笑道:「嘩!睇唔出你人仔細細,原來咁大抽嘅,你老豆係咪黑人嚟架?」

我連忙穿好了褲子,反唇相譏道:「你老豆就係黑人。」

雖然房侍農放過了我,但我仍然對他剛才的行為忿忿不平,他見我怒形於色,他道:「仲咩嬲爆爆嘖?唉!對唔住,係我唔好,衰衝動,但係你放心,我唔係基佬,我對男人無興趣,頭先只係想確認下你籮柚係咪有條線嘖!」

我怒道:「你仲講!」

房侍農道:「我咁做係有原因架!成件事一匹布咁長,我地出去搵過地方傾,抑或你覺得依度環境好,想喺到傾,隨你喜歡?」

正所謂君子不立危牆之下,我害怕房侍農改變主意,立時道:「得喇!得喇!出去傾!出去傾!」
大鳩志身世可能係好顯赫
房侍農都做兵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞