(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(7)

1001 回覆
195 Like 2 Dislike
春巴千祈唔好咁做呀 學姐有好多fans㗎 你咁樣做佢 我哋唔放過你㗎
最多比你加啲甜嘅位 流氓情挑學姐 學姐欲拒還迎 三王一後嘅情節 之後大鳩志英雄救美 捉咗嗰三條友就算啦

雖然我同柳艷爭仔姐 但都未至於要佢死嘅

學姐唔好有事 楊鳳瑤可唔可以甩底 唔去探阿婆
周平泰瞧著門外的三名男人,不禁問道:「樂哥,你地上嚟做咩啊?」

三名男人中最年輕的那一位,應道:「阿泰,大家同門兄弟,開門先講啦!」

周平泰再問道:「黎洪瑋,你同樂哥嚟依度仲咩啊?」

那名雙眼微突的男人,大力拍打鐵閘,道:「問問問,問乜撚野啊!叫你開門就開門啦!」

周平泰對那名男人十分忌憚,只因那個叫劉星祖的男人,兇殘變態的手段,他是見識過的,他們捉了顧琛琛的那段時間,怎樣去虐待她,他是歷歷在目的。

他打開了鐵閘,沈雲樂走在前,劉星祖與黎洪瑋合力把一個紙箱抬進屋內。

周平泰訝道:「個箱裡面裝住啲咩嚟架?」

此時紙箱受不了力穿底,一名女人從紙箱掉在地上。

女人全身赤裸,手腳被縛,掉在地上時,只是發出了一聲悶響。

劉星祖見狀立時把門關上。
周平泰詫異道:「樂哥,你咁樣算咩意思啊?」

一臉陰森的沈雲樂默不作聲,黎洪瑋道:「阿泰,我地無地方住,打算喺你度住返排,等條女傷勢好返,咪推佢出嚟接客囉!我地都唔係第一次合作啦!」

周平泰瞧見那女人一副神智不清的模樣,道:「樂哥,條女傷成咁,等佢好返,要等到幾時啊?」

沈雲樂道:「咩啊?你條仆街學人憐香惜玉啊?你唔好唔記得,上次我地三兄弟有份幫你攪掂壇野架!如果唔係,你一早入咗去赤柱到啦!」

「樂哥,上次條橋喺阿湯諗出嚟,你地都係貼下街招咋喎!」

「仆街,咁同我大佬講野?」

劉星祖一拳打在周平泰的肚子上,周平泰痛得彎下腰來。

沈雲樂制止劉星祖再去揍打周平泰,他托住周平泰的下頜道:「大家都係數字幫嘅人以和為貴,兄弟有難,咪互相幫手囉!有女咯!咪齊齊玩囉!嗱!阿泰,依單野你上咗身喇!大家有福同享,有難同當啦!知唔知啊?」

驚慌的周平泰瞧見沈雲樂陰騺的眼神,不禁緩緩點頭。

(待續)
久違嘅學姐同楊鳳瑤再度出場
依集成皇志無出過場

話是話點解啲正評越來越少

畀啲鼓勵來得唔得先
即刻正皮
但希望鳩志可以阻止到人死
我相信學姐唔會有事嘅 嗰個情景只不過係伏筆 為大鳩志往後提供線索
即刻正評 好想一次過儲文睇多啲但每日都不自覺入咗嚟追文
正評+1
春巴千祈唔好咁做呀 學姐有好多fans㗎 你咁樣做佢 我哋唔放過你㗎
最多比你加啲甜嘅位 流氓情挑學姐 學姐欲拒還迎 三王一後嘅情節 之後大鳩志英雄救美 捉咗嗰三條友就算啦

屌你乜撚嘢三王一後?

大陸仔睇慣電腦翻譯繁體字?

屌你乜撚嘢三王一後?

大陸仔睇慣電腦翻譯繁體字?

琴日好夜先留言 打錯左啫
好故繼續推
靜宜老母係咪叫 水朝陽?

唔知呢
即刻正皮
但希望鳩志可以阻止到人死

依層真係要繼續留意
我相信學姐唔會有事嘅 嗰個情景只不過係伏筆 為大鳩志往後提供線索

真係咁咩
即刻正評 好想一次過儲文睇多啲但每日都不自覺入咗嚟追文

可以每日追

再過幾日上紙言重溫

依家篇故係紙言排到廿幾

之前都有前十

唔知點解

個三條友係變態黑底嚟

真係咁咩

你想點樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞