到底我地比intel 撚左幾多年?

413 回覆
75 Like 182 Dislike
自備電腦翻工傻撚左?
原本ceo人選,不過爭輸左,咁都仲肯番黎佢一定好鐘意呢間公司對佢真係有信心,做過vmware應該同業界關係良好呢樣最重要
叫公司轉用mac book
屌手殘cpu打錯gpu
今日先睇新聞講tsm廠長話佢串
Ching 你係咪買唔起1080. Or 2080
宜家既時代
無張3060ti 點打機
“mac 打到機” 只係一部份 gamer 嘅意願
講真以 apple 財力開個 department 做大作唔難
你睇佢只有佢想做,就自己開劇拍片就知
但好多人都唔記得佢自己 app store 日日訓係度收錢
亦應該知數據上 mobile game profit > console / computer
咁佢有乜必要搞咁多野去為左吸 gamer 買 MacBook, 計唔到條數咪唔做
gay cook 講到尾只係一條濕鳩數佬
server行windows轉春咩
你叫gay cook整左apple server
再叫oracle整d erp整埋mac version先
剪下片咁?

咪就係用嚟專業剪片 整歌 整相

講到好似普通開個APP咁
A100痴撚左線
價錢都痴撚左線
咁應該2046 了
負皮係俾殘體字

最右邊果部暫時係業界最top, 沒有之一
其實Apple唔差,係憎佢自閉同吃相難睇
識嘢 Ctrl f /t
淨係想個cursor去一個位置你vim要狂上上下下左左右右已經係虐待緊隻手指啦 有gui一click就係
都未講vim要記一堆command先操作到,gui比你睇到晒唔洗背一click就係,根本用vim黎做regular daily work係唔會efficient同effective
有晶片再講啦
啲embedded system隨時得個serial console點GUI editor
有啲得vi添
開av都要電腦掛
講緊2萬幾蚊買部macbook但條友用vim呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞