Samsung Galaxy 集中討論區(152) 10.20 Unpacked Part 2 白卡已死

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
呢個反而唔得

奇撚怪
如果三叔可以同Microsoft 同fb都咁frd就好
起碼等windows 深層聯動同ig app唔洗咁戇鳩
apple又出垃圾耳機
samsung講耳機真係訓喺度都贏
好似話預購送pixel buds series A
德國個邊有銷售商送Bose 700
三叔同Microsoft好似都算frd
個Microsoft office app咁都叫optimized for dex
仲有個quickshare居然得galaxybook用得,咁我台機點算
Google 係An 12.1 好似會針對pad fold呢d再搞
唔貪心
先將pixel套閉源動畫搞到手
暫時睇oneui 4最新beta,好似啲動畫順翻曬
暫時睇效果係ok,但唔知係咪pixel個皮
我反而覺得而家三叔啲耳機發展方向有啲奇怪 buds+同buds音色好統一,但之後3款都幾偏離哈曼曲線,而且anc同續航都去唔翻第一梯隊 寧願去搞360 audio呢啲gimmick野都唔搞雙設備切換
但幾垃圾都好
都會有腦殘果粉買
哈曼曲線呢啲我冇睇開 唔敢講
你話anc同續航唔係排第一正常 價錢都唔係最高嗰個
anc係budspro好啲buds2就正常
希望下年粒U功耗可以追返上apple
效能就一定輸啦,起碼慳電方面追返近啲啦
Buds+個期佢續航係業界最強 反而之後開倒車
Anc方面,其實追到xm4, Bose QC, 未更新嘅airpods pro同devialet gemini我就滿足 話曬一線大廠
個個都話xm4好啲喎
至於續航 大哥anc chip都要位放啦
所以而家咪唔滿足測試數據都追唔到,buds pro都只係追到xm3
續航個度,你睇翻三圍就知buds pro同buds 2縮左水 只要變翻buds+嘅大細,續航已經唔會得5.5小時咁少,呢個係2019嘅標準黎
你岩
請問bro,想放部後備機,有乜鋪頭/網店推介?唔該
乜機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞