Samsung Galaxy 集中討論區(152) 10.20 Unpacked Part 2 白卡已死

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
咁都要專登開個unpacked
食飽飯冇事屙?
屌呀,嘥撚咗23分鐘睇佢搞顏色革命
電視OLED同手機完全兩個技術嚟 冇可比性
三叔到而家仲未量產到
可能睇佢嚟緊sdc仲好
冇跟開,仲諗住有s21fe
老西子疑惑臉
youtube vanced 突然用唔到係咩事
一入app load唔到
啱啱用嚟睇live冇事 試下vanced manager update/reinstall
條女幾靚就真

啱先用16.16.38睇live冇事
係咩事

明白
試下重新開機啦
SOMI?
咁大獲?

收到
Yes
估唔到有佢..韓國都唔紅
唔得點解會咁
正式宣布
S21 FE 同八萬五一樣, 唔提就等於唔存在
Samsung 會在美國、澳洲、加拿大、法國、德國、韓國、英國推出這個 Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition,定價為 1,100 美元,帶 12 個月的 Samsung Care+ 服務。因為每台是定制的,所以到貨時間不定。

在手機之外,新的 Galaxy Watch 4 和 Galaxy Buds 2 都會有特別版本。Samsung 與巴黎時裝品牌 Maison Kitsuné 做合作,推出特別版本的手錶和耳機,標誌的小狐狸會在錶帶、充電器、保護殼上出現,定價分別為 400 美元和 250 美元。

在新的特別版產品之外,Samsung 還一併公佈了 Galaxy Watch 4 的新錶面,在獲得更新之後就可以選取以下動圖所示的四個錶面,各有不同的設計特色,大家可以按需要選用。喜歡一抬起手臂就看到滿滿的資訊,就可以選 Info Brick 和 Basic Dashboard,另外也有天氣和簡單展示圖示的錶面。

功能方面也當然有新啦,Galaxy Watch 4 將會獲得「敲敲」的手勢,可以快速啟動自選的 app 或手錶功能,像是備忘錄或開始記錄運動。Galaxy Watch 4 的跌倒偵測功能,在更新後更能調整敏感度,同時還會加入 Strava 的 60 天試用。

Source: Engadget 中文版

話撚咗㗎啦
但係冇講watch同buds特別版香港有冇
同埋新錶面應該就有嘅
係咪純粹專登搵個英文講得唔錯嘅
唔買頭水pixel 了 等下先
順便等出s22樣
ltpo = ltps + igzo
Igzo出曬名短命種,再配埋LGD嘅彪炳戰績
唔覺得無可比性
1. Poled 已經唔係個別意外燒
2. Woled本質上係更難燒,LG都係一樣燒到仆街 擺明材質配方技術唔掂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞