Samsung Galaxy 集中討論區(152) 10.20 Unpacked Part 2 白卡已死

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
知唔知各型號嘅 Android 12 幾時出
硬件>>軟件
堆料先係王道
影相暫時諗唔到有邊部贏到21U喎
s22u 應該會解決
其實而家iPhone除咗粒U之外仲有咩值得羨慕
石頭巴講到好似三星已死咁
暗地裡搶 上黎講 通哂天
突發s20+再度番貨
唔係引戰 捽 demo機所講高刷無想像中流暢 平衡耗電
Galaxy S 系列:
Galaxy S21、S21+、S21 Ultra
Galaxy S20、S20+、S20 Ultra、S20 FE
Galaxy S10、S10 5G、S10+、S10e(最後一次升級)
Galaxy S10 Lite

Galaxy Note 系列:
Galaxy Note 20、Note 20 Ultra
Galaxy Note 10、Note 10+(最後一次升級)
Galaxy Note 10 Lite

Galaxy Z 系列:
Galaxy Fold(最後一次升級)
Galaxy Z Fold 2 5G
Galaxy Z Flip、Z Flip 5G

Galaxy A 系列:
Galaxy A21、A32、A32 5G、A42 5G
Galaxy A51、A51 5G、A52、A52 5G
Galaxy A71、A71 5G、A72
bro 用家意見

samaung 機最吸引我既地方主要兩樣

1)好穩定,連續兩星期唔熄機,都唔會窒,hang機要reboot更加從來未試過

2)Mon質素高,色水靚得黎,通透唔會生硬
Mon靚唔靚好重視,因乜操作都要望個Mon,日對夜對

ps:note10+,s20+,N20U,三部都未試過hang機,一次都冇

缺點都唔少,冇完美既產品,最影響體驗既係指紋解鎖速度同準確度差,一向已唔用Mon貼,都只係勉強接受到
早d轉過黎android 機麻,好用過ios咁多
frd部13 pro已係最新update,第三方app已冇鎖80Hz,主要掃IG , FB ,新聞app 試,超順
我覺得而家Samsung個安全資料夾係最有用
想問下有冇同類型嘅app可以取代佢
咁我下部機都唔洗淨係得Samsung揀
之前話watch 4唔再食普通qi板
咁要買用邊款板先啱?
10個關於摺機你要知道的事 | Flip3 Fold3 [超深度評測:https://www.youtube.com/watch?v=CoCgPFtXHvc
ps:
又話限量 其實係咪清倉底
係,但係受歡迎過s21估唔到
s21周街都有賣
s20唔係
Samsung Galaxy 集中討論區(153) 它改名復出 白卡已死
https://lih.kg/2752570
搶完先講嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞