Samsung Galaxy 集中討論區(152) 10.20 Unpacked Part 2 白卡已死

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我都想知邊到回收12000
係既話我都想回收了
唔好諗21fe
少影相唔洗諗pixel
你呢個例子係部機值12k,但佢自己令到自己得到8k
而佢條友意思係話部機值6k
好似有人問佢係邊佢避開話題 仲唔係派膠

而多咗呢d實際上搵嘢買 搵人夾 放返出去乜都好啦
兩部揀 得21fe pixel得水貨 5g唔岩香港
iPhone mini
買得fold3轉個頭走去換6pro咪on9
s22u短左少少 s22u vs note 21u

呢d識玩少少嘅都知點換先著數架啦
之前我都係電話聽筒好細聲 以為壞咗
之後用牙籤撩返乾淨個位無事
我用緊s20+ 副機pixel 2 xl

只可以咁講fold 3 除咗有得摺之外冇優勢 今次pixel 6 硬件好咗咁多 加埋google相機啲軟件不嬲好過samsung 個設計又幾特別 所以心思思想轉
係 我由Nexus年代已經等Google出旗艦機
今晚有tab s8?
我都想佢今晚公佈埋tab s8,但唔似有,樓上有圖今晚係發佈flip 3 同fold 3 的新色
往事唔好提
hi 77
正路就係咁
以前試過去胃信Trade in
放機仲多錢過部新機
一樣會畀番現金我
如果得水貨,都去馬?
一定得水貨
想快啲有得升one 4,好正咁
pixel1234部部全祼都未壞過
真係喎 自從對上兩次更新之後
S21u關相機真係會有𠺝一聲
會唔會整壞個OIS
但Pixel 冇八達通,冇三星browser, 又冇安全資料夾玩multiple accounts,同埋個UI theme customization 冇咁高, 以前就話要玩原生Android因為啲廠寫埋啲ROM 好垃圾好廢。 但今時今日仲有必要咩?
玩得pixel就唔會搞任何customization
三叔browser playstore有得dl
係安全資料夾無左有d可惜

同埋講順 無an機順得過pixel
browser有 雙開app搞搞都做到

係粒u睇落比888更唔樂觀姐 散熱好似都冇乜堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞