Samsung Galaxy 集中討論區(152) 10.20 Unpacked Part 2 白卡已死

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我係放全新啊
咁有d人係想食信用卡之類既野,唔想full pay cash嘛
想問下s20fe隻mon貼係咪同s20+既一樣?
唔同架,曲mon vs 平mon
明白唔該曬bro
galaxy watch active 2係咪有ecg? 搞好耐都搵唔到
s10 買差電線買邊條好 部機仲好順
咁撚貴未必多人肯拎萬幾蚊cash買嘅
俾我都寧願等大舖
香港幾時出a52s
所以個背面要整獨特D
好似質素唔差喎
不過無行貨無人會理

你裝返Samsung health monitor(定更新後預載?唔記得)
叉電用開綠聯
終於得閒 可以分享下心得

一開始我係唔鍾意fold 3 ,係度屌fold
又摺痕 內mon個料又反光又痴指膜

跟住屎忽痕 貪新鮮
同埋試左幾試 上面講果幾點又好似無乜野
所以由s21u 轉fold 3

本身對攝影有一定要求
果時即刻有啲後悔 即刻想換返s21u
已經問埋啲鋪頭fold 3 trade到幾錢
跟住諗諗下 都係等s22u

跟住用左幾個禮拜。
宜家直情愛上左fold 3 , 正到仆街
因為佢個反mon自拍真係好撚屈
特別係有女友既,真係好好用
你s21 22u 相機幾好都好,
你用後置都睇唔到影緊咩
再加上fold 3影完 打開睇相/其他野
show比人睇都好正。
同埋發覺fold 3影相都真係唔差
除左遠攝 有幾可遠攝
宜家對s22u 已經無興趣
咁當然唔排除佢一出我又想換
冇嫁啦. 死心左
終於得閒 可以分享下心得

一開始我係唔鍾意fold 3 ,係度屌fold
又摺痕 內mon個料又反光又痴指膜

跟住屎忽痕 貪新鮮
同埋試左幾試 上面講果幾點又好似無乜野
所以由s21u 轉fold 3

本身對攝影有一定要求
果時即刻有啲後悔 即刻想換返s21u
已經問埋啲鋪頭fold 3 trade到幾錢
跟住諗諗下 都係等s22u

跟住用左幾個禮拜。
宜家直情愛上左fold 3 , 正到仆街

因為佢個反mon自拍真係好撚屈
特別係有女友既,真係好好用
你s21 22u 相機幾好都好,
你用後置都睇唔到影緊咩
再加上fold 3影完 打開睇相/其他野
show比人睇都好正。
同埋發覺fold 3影相都真係唔差
除左遠攝 有幾可遠攝
宜家對s22u 已經無興趣

咁當然唔排除佢一出我又想換

又改名
冇人逃得出你法眼
咩嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞