Samsung Galaxy 集中討論區(152) 10.20 Unpacked Part 2 白卡已死

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
搵李在鎔講實際啲 應該係三叔膠層入面唯一一個用三叔電話嘅人,叫佢打鋪機應該又會發癲
每隻色限量5部 (聲稱)
尋晚10點 灰已經無哂 仲有黑白藍
有冇巴打知 換電話 有咩 過DATA方便既APP

samsung 內置個個smart switch
成日斷 有時可以繼續 有時要重新黎過 大佬百幾gb呀

一係D Youtuber 介紹 都係支那app多
唔出奇啊,啲Samsung Senior Director LinkedIn生活相都係用緊iPhone

相反我唔覺得做Apple會用Android
插線過?
試左一次插線都係斷
宜家插線 + 逐個項目過 過完相 -> 過片 咁
灰2399咁平一早俾人搶哂啦
我見得黑同藍,唔見有白
我上次用無線過一切正常

平面 四邊有框

想買S20FE做後備機
見大鋪都仲係4398
price都3800好耐 有冇巴打見到再平D?
無望到 原來灰咁平咋咩 點解個價差咁遠

4g 或者 8gb版黎?
佢狂賞星期3做特價嘛
12gb
有無人個wtsapp呢家唔識彈通知?
+1,無啦啦咁樣,仲以為我問題
玩返S8 18:9 mon最開心
你試下開app,間中就卡你一下
連Animation都做唔好又好難幫得落
已經係好基本而最感覺到嘅使用體驗
watchmaker 抵唔抵用?
trade fold 3 換 sony proi
foldable嘅體驗係Sony俾唔到你
同意,不過好個人呢樣

N20U支筆完全冇用過,認真用佢係壞Mon時襟支筆出黎,睇下部機有冇震一下,底板有冇壞埋,結果係識震既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞