Samsung Galaxy 集中討論區(152) 10.20 Unpacked Part 2 白卡已死

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
好多人期待N10有
想問下大家多數用咩手機殼多?睇下大家D分享諗下問咩好

有冇人知個theme 點先有

有喎
THANKS 巴打 我以為上THREE.COM 會見到

咁就仆街啦 即刻心大心細添
想換乜
原本 諗住S8+ 上S20+
點知之前無貨
呢家疊埋心水 捱到S22出睇咩料

但宜家忽然有貨 心思思
所以想問s21 vs s20+點睇
我都冇通知,直到收到email話三日上去拎。airport pro 我冇用過,但係我啲fb話airport pro係垃圾
我無留意開s21 幫你唔到
睇你有冇打機 我著重打機 覺得s20+ 應該好用既 865 相對無咁易熱
相機...我無影相

今日啱啱到手 devilcase
s22都係888咪67?
我登記完係都冇email,一星期到先有email通知
Source? 睇法國張維修圖話係LG嘅Poled同Goled,pixel po睇左最新兩期都唔見
S22系列 應該係898

唔記得邊位巴打分享過 話發熱問題 會比888 改善

利申 我都係買左s20+
唔該巴打提水
$4999?其實叫唔叫抵?
um 早幾個月就有巴打可以4千頭買到
但係 宜家d大鋪好多都無貨/貨尾
我自己又唔會係price.com d黑店買
所以有貨就衝

唔知你想要d咩功能 可以問下其他巴打 s20+ vs s21 邊樣好既
有email都無用,上星期上去拎門口貼住pro無哂貨無得拎
巴打係咪岩先係3仔買左s20+?
見你話買左,之後再諗左半個鐘check埋依家price同埋2手機d價
最後都係決定買

利申:月頭買既s20 fe最尾都係退左貨
我係岩岩買左呀
見個價 差唔多 我會選擇係誠哥度買既
但係灰色已經無哂
張紙貼咗成年幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞