Samsung Galaxy 集中討論區(152) 10.20 Unpacked Part 2 白卡已死

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
巴打早d抖對隻眼好
要睇viutv啫
噚晚都放棄咗apple event因為今朝要早起
聽日唔使咁早所以先想睇埋佢
但資源唔一樣嘛,就咁計人手,就當同一樣複雜度嘅零件高通比一個7年經驗嘅人負責,apple比夠15年經驗仲要2/3個

業界做手機soc就個幾間,D人流嚟流去好正常
我指tsmc同三星製程 唔係粒U
唔見得啲人淨係笑班n展佬咁簡單,資源管理本身就係你公司膠層嘅工作黎。 同埋中低層員工嘅重要性,同高層技術主管嘅重要性比,兩回事啦,Marc Levoy, Gerald William iii, Jim Keller 呢啲一走,個部門即刻原地踏步幾年
你咪睇返佢係幾多fps
你果啲咩片先
舊AV好多都24-30fps
自己拍就睇你拍30定60
用內置個個影片播放器開,3點,詳細
自己拍嘅av片
唔知有冇人真係未用過iphone/ipad
一直都係用an機

諗諗下我係完全冇買過apple野
有時借人地部野黎用下覺得自己變左弱智咁
竟然 巴打肯定好後生
個時我用iphone 5/6/7都覺得幾爽
90後啦 讀書個陣買唔起
做野個陣啱啱罪大出xperia z
跟住一直因為佢個外型都係買sony
到最近先換samsung
我依啲老野 點都用過下iphone
換咗邊部
20fe
原本諗住21 見到888咁樣就不了
當初就係因為IPHONE打機順就轉左
一轉就3年 但當用返AN機 打機 已經開始接近IPHONE
就轉返AN機了
每次DOWN日本GAME就要轉帳號
入歌又麻煩
仲要依家帶口罩 無指紋開鎖更唔方便
同埋個機價真係
依家覺得APPLE 真係撚狗咁撚D用家
每次只係加極小既野
部機換完Mon同新機冇乜分別,感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞