垃圾千禧新世界香港酒店,去過最嬲嘅staycation

784 回覆
45 Like 2492 Dislike
小小事又想要R 著數
如果齋睇第二點係覺得樓主受害者嘅,但睇埋一同三就覺得佢係啲奄尖聲悶死港女,樣樣野都以自己角度出發,加埋疑似酒店職員上嚟反駁,樓主唔敢回,就更加肯定我嘅諗法。我唔會話樓主臭雞,但我絕對唔會可憐佢。

第一點真係攞來講
個連登仔經理年年生日自己過
春知要suprise 咩
好快d 酒店就執笠
樓豬講啲唔講啲而家俾樓上職員篤爆咗龜縮到潛咗水
宜家樓主比疑似職員踢爆佢打D唔打D
1 3 一睇就知佢閪客
大家緊係偏向幫酒店

以為沒有人,因為個系統顯示已check out。
分分鍾呢句都唔知係咪真
系統會顯示CHECK OUT? 我又唔係好信
佢入完黎果下 就即刻打落前台投訴啦 事後先講
男朋友嫌我太濕
https://lih.kg/128171

樓主整污糟人地張床 有冇賠番錢
係喇知喇
全世界都知你果晚俾人中出流精喇
員工心聲
其實係專登開門睇樓主男朋友碌鳩
投咩訴,樓豬自己掛清潔牌,死港女自己柒完又唔份氣上黎叫春點知俾人踢爆
2呢個位好明顯係酒店溝通錯誤黎 同埋清潔個位可以做多一步 敲敲門確認下入面總有冇人先開門
都book得生日嗰日嘅staycation, 仲十乜鬼嘢派?
住酒店仲嗌外賣真係cheap 精嚟
唔覺得第一點有咩問題,陣間人地唔講聲你聽,你又話「做咩無啦啦有人入黎擺低件蛋糕?」又或者呻「酒店知我男朋友生日個front desk都完全冇表示囉!」你想要保密嘅應該一早email酒店啦,再者驚咩喜呀,你帶得條仔去酒店佢都知你幫佢慶祝生日啦,你自己諗埋啲咁冇驚喜嘅生日plan,想要酒店比驚喜你男朋友?瞓醒未呀你。

第二點唔知你究竟有冇掛個牌出黎唔評論。

第三點冇錄音唔知所謂嘅酒店同事態度差係有幾差唔評論。

想補充番一點,一向啲CS都係咁覆投訴架啦,你expect人地比咩回覆你,好心啦人地都係打份工,你就係呢度開晒人地啲特徵係想佢冇咗份工?就係因為佢同你講有蛋糕送番上去你就黑心到想酒店對呢個職員有紀律處分?你呢啲咁黑心嘅人好心自己檢討下啦。睇晒成篇文覺得你係典型又閪又自我中心嘅閪客。
樓主柒完潛撚左
成班狗一見係女人開post又狂犬症發作
陣間拍佢門送蛋糕又話阻住扑野投訴
放定喺房又唔L 知佢幾點check in, 溶左又投訴
呢個係保安問題 好難相信系統會錯
點都要打落去確認番
如果佢做錯 佢要補償係好合理
咁呢樣幫佢唔落 咁佢抵死架啵
仲有冇多啲
樓主真係死臭閪黎
除咗入錯房,其他幾點都唔係問題不過入錯房問題已經好大
疑似職員話佢自己放左清潔牌出去
樓主冇應過
2如果出面冇掛任何野,系統又顯示check out咗,啲housekeeper係會直接開門

利申:working holiday外國四星酒店返過,個個都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞