垃圾千禧新世界香港酒店,去過最嬲嘅staycation

784 回覆
45 Like 2492 Dislike

樓豬FB
呢度俾人發現柒左就去FB取暖,陰公
假acc la
得42 friends
有冇可能條臭西閪格所以冇fd
炮房酒店
出咗啦
我𨳒你老母呀,你條仆街堪家產。
你PR呀,我寫D嘢都冇人身攻擊,關你𨶙事呀,唔中意就唔好睇!
你咁叻就𨳒哂D留言話樓主係臭閪D人,唔𨶙好係度扮睇透世事,仆你個街!
https://www.tripadvisor.com.hk/Hotel_Review-g294217-d302504-Reviews-or30-New_World_Millennium_Hong_Kong_Hotel-Hong_Kong.html

13.沒有按請勿打擾,會有turndown Service

咁到底呢間酒店係:
1)淨係得請勿打擾燈
2)淨係得請勿打擾掛門牌
3)兩樣都有

因為投訴人話自己絕對沒有掛清潔牌係門口,但疑似酒店職員就話投訴人掛錯方向仲惡人先告狀,咁到底邊個說法先係真

另外,有疑似酒店職員話投訴人叫完外賣,發現無餐具之後即場要求酒店提供,如果呢個情況係假嘅話,點解投訴人一句都唔提佢可以打蛇隨棍上,質疑個疑似職員指控不實,甚至懷疑佢係咪真係職員喎
大撚把
MK文學博大精深
有無咁撚得閒玩d博投訴啊
你係咪諗太多

如果前台認到人講埋個壽星公特徵嘅
餐廳嘅staff咪會自動避開壽星公問其他人
如果無講到或者好難認嘅
呢d真係靠彩數去鳩估

以前做前台都有見過呢種投訴
其實餐廳同事都唔係有心搞到咁
只可以講部門之間溝通唔夠
2就一定係酒店錯
其他可能係主觀問題
第3點拎外賣嗰part點解無加「我男朋友生日」?
咁你唔同人講定唔問你點知幾時上
1. 唔係事必要比surprise 你 撚知你會唔會食野?
食到飽曬點食CAKE 到時又話唔事前講定 你唔想人地講咪BOOK果陣寫定要求唔好講

2男人唔同女人 男人比個女人睇到佢有著底褲, 無著3 完全唔CHECK
除非你男朋友係女人型

3有無禮貌好撚主觀 你覺得無禮貌係因為前2單野 你主觀覺得人地仆街 人地做乜撚野你都覺得無禮貌架啦

睇完完全唔覺係咩大問題 似係閪客主觀覺得自己比左錢 自己就係公主王子
露底又關你撚事咩毒撚 傻閪
Waiting you la
冇所謂
出到去唔係咪得
網上對人都要客客氣氣? 對客咩屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞