垃圾千禧新世界香港酒店,去過最嬲嘅staycation

784 回覆
45 Like 2492 Dislike
又搞生日
乜嘢係話得事既人,人地cs 回覆就唔代表洒店嘅回覆?下下都話要「話得事」既人,全𨳊部員工都升做「話得事」既tittle咪得囉
Sor打少左

臭雞

依個post好睇
你呢句誠實到要落地獄

利申:讀書樣
同事早晨
真呀
如果真係拎左d 酒店19 cake當驚喜咁送
條仔就唔慌唔surprised 喇
咁咪升囉 佢升唔升就唔關我事

如果佢cs 做到當面回覆又話得事咪上房解釋班成件事
我要就係個回覆
同埋解釋番點解會有咁既問題發生
開錯門果位係唔係佢員工
最後點避免同類事件會再次發生
連登仔見識太少
講黎都晒氣
有無料爆
到底男人著住條底俾人睇到有咩蝕底
好典型香港人回覆 人地咪講左點點點囉
講真
人地check in個陣唔同你講有蛋糕送
唔同你remark個送蛋糕時間
陣間又屌人無啦啦送蛋糕上黎唔通知聲
個陣你兩個扑緊野 阻人扑野又燒春袋咁

好心啦 要驚喜會唔會要酒店外人幫你兩位準備呀
大個啦 要驚喜你咪自己準備比你個位生日大曬嘅男朋友囉
而家2都幾常見 有時係啲清潔自己無留意就開左 跟住求奇搵個理由算
當佢真係員工 而當事實又真係咁
但如果佢唔上嚟講就永遠冇人知真相
個個淨係聽到個客講 酒店永遠係錯嗰邊
酒店都唔可以正式咁話返個客轉頭
咪當故事咁聽
人哋CS email內已經回覆咗啦

房務員因為接收了錯誤房務訊息,而誤入閣下的房間,實在萬分抱歉。酒店非常注重客人安全和私隱,酒店有專業的保安措施及在各樓層走廊設有閉路電視監察系統,以保障客人和財物安全。為避免同類事件再次發生,有關部門負責人已即時加強對前線員工的訓示,會作出內部檢討及改善。為閣下帶來不便之處,深表歉意。

仲有乜嘢問題?
所以睇到佢地有幾專業
我一直都講緊發生完件事
應該要即時要求人地職員上房解釋成件事
而唔係事後email回覆
屌你老母你係咪傻撚左呀上個連登咋傻閪 點專業呀 係咪做專業人士收左工都唔可以上連登鳩up
你男朋友生日 洗唔洗送一日俾你住呀
生日大撚晒呀
但服務差 我都覺得要寫律師信或者投訴信
如果你知道埋啲發生時間同員工名就最好啦
睇完第一個point都聞到陣臭西味
咁有冇即時表達訴求?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞