垃圾千禧新世界香港酒店,去過最嬲嘅staycation

784 回覆
45 Like 2492 Dislike
啱啱先儲夠錢爆房
我唔明白點解唔可以比surprise 佢?一定要同佢講?佢係咪無慶祝過生日?

生日去酒店
其實會有乜 surprise
男朋友失左憶唔記得自己生日?
男朋友生日同被人睇到佢冇著衫關乜事
樓主呢?
我男朋友已醒,在房間只穿內褲沒有穿上衣,行緊去洗手間既時候,有個房務員無啦啦開門,之後見到我男朋友沒有穿衣服,就關門,大叫:唔好意思呀先生,我唔知你喺度,以為沒有人,因為個系統顯示已check out。有無搞錯呀,我先唔理係個房務員有問題,定酒店系統出現問題啦,呢個完全係低級錯誤,一間5星級酒店竟然犯呢個錯?仲要朝早10點!我男朋友生日,比個唔識既異性睇到佢無著衫,我真係嬲到唔知講咩!

樓主平時係對住 ‘男朋友’ 都會用‘男朋友’呢個稱呼成篇文係咁提住 好似寫故仔用第三人稱咁
可能佢鐘意睇住阿姐執房
試過扑緊野有人開門,好彩有鎖到門果條鏈扣
咁撚好笑既你
你j唔j欣宜架?
蛋糕好嘅酒店係會一早送定 上到房就有 唔好check in講 呢個係細心問題 職員態度西係好唔專業
第2點應該係酒店系統問題,不過我以前做hskp嗰陣可能無呢類野,做房嗰陣唔理有冇人都會敲門,咁當然敲幾次無人應又無掛DND就會照入

下次(如果仲有)就入房後即刻掛DND,包保無人打攪
你屈鳩完我態度差然後我真係屌柒你 你就話 拿都話你態度差架啦
你係真低質人類
以為係條女比人睇全相
原來係條仔,仲要有著底褲
佢條仔應該心諗比個清潔阿姐望到有幾大不了,完全想像到佢平時要受幾多冤枉氣
書面語同支語係兩回事,唔好咩都同支那扯上關係
Btw樓主係on9
建議你比多少少住好d
喱個世界不嬲以貌取人架啦,catgirl你屌唔屌
其實有蛋糕已經好㗎啦
以往生日去呢間,得幾粒朱古力。
有次好啲,有幾塊餅仔咁
我就真係未見過人上網打字一半書面語一半口語
上次去正到爆,酒樓點心又好食,前台又nice
屌你,使唔使一黎就打大佬boss呀?由淺入深得唔得?
以後邊個夠膽去呢間酒店,成堆員工咁撚得閒上連登入住一晚用幾多個condom隨時都俾人爆,上網一留劣評就俾人圍邊個敢住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞