垃圾千禧新世界香港酒店,去過最嬲嘅staycation

784 回覆
45 Like 2492 Dislike
爆多啲爆多啲上面仲有啲貴客係到撐樓主
感受到睇呢個post d留言就知,如果真係員工黎真狗都唔想住
只有第二點有斟酌。任何嘅爭議,好少會100%邊一方啱哂;比例可能係8:2、7:3等等。由於樓主冇回應人哋嘅質疑,我傾向相信樓主都要負上一定程度嘅責任。
女工闖入你房間係唔啱,但係位男士都有著底褲,似乎又唔係好蝕底,只係比較老尷(未必好合適嘅比較,有時游水D男士泳褲仲暴露過底褲)。
除非個女工入房時你男友乜都冇著,個女工見到哂,笑到look地,出唔番去,我相信風向一定會轉哂,個個掙你。當然到時亦都會有部分死仔出嚟話:冇圖冇真相、Hellomoto。
surprise嗰度真係戇撚鳩
人地送個蛋糕俾你 多謝都無句
生日去酒店送野老撚馮架麻

等煲繼續吱牙膏
做雞都咁撚多要求
仲R送buffet ? 送多條女俾佢當晚玩3p好唔好?
就算生日去迪士尼酒店都會係checkin個陣講你知有咩啦
驚d客以為係額外收費既野,所以先要講定
除左唔問就開門,其他真係無咩大問題
樓主幾歲 好小學雞
樓主敢唔敢pin
好擔心巴打會比人攻擊你唔夠專業
上年去過一次 勁伏
又係生日去 staycation個plan話生日可以幫手裝飾氣球
點知check in個陣要+$
仲要有服務費 total 2300 埋單,但一d都唔值
個view完全同相唔一樣 開窗樓下d人跑步可以見到我係窗邊 仲同我打招呼 完全冇私隱
間房冇話好靚好大 包早餐同夜晚自助餐但冇生蠔
之後去左幾間酒店 間間都屌打佢
打招呼
係呀 邊跑邊揮手
我睇到眼都突埋
book個陣個景話無敵大海景
去到呢 一半見到行車天橋 隔離就係去紅磡條跑道
2300比呢d垃圾我
又話員工上黎連登,以後唔敢住
等睇上HK01/晴報
嘩吹到有片tim呀?扲出睇過先不過睇死都係冇㗎啦
你叫條女出黎反駁啲員工未想撐你地都撐唔落啦
去戲院都叫你唔準帶外來食物啦 你唔問下戲院啲人去睇戲一定要食你啲野?臭雞真係無撚腦
我都想睇,我都撐咗好耐頂唔住了
咩唔會 有就有無就無 唔會你老味
咁叫條女出黎未 比人禁住黎砌都係得你係到講廢話
識佢老鼠咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞