垃圾千禧新世界香港酒店,去過最嬲嘅staycation

784 回覆
45 Like 2492 Dislike
好心同bf爆房慶祝生日就book間好d架啦,日日招呼你呢d西客想有幾好服務,你俾咩價錢咪咩服務囉
人地咪講左系統出錯+即刻道歉囉
仲想點?
想R著數要人地補償free比你住?
定係即場投訴+報警要人地無埋份工呀?
你呢D閪客真係ON撚99
我男朋友生日,比個唔識既異性睇到佢無著衫,我真係嬲到唔知講咩!

〈- 可能你男朋友生日係異性面前無著衫,興奮到瞓唔著呢
樓主個傻閪唔敢駁都知咩事啦
講句系統出錯就咩事都得
真係夠豁達,做呢行真係正,下次去邊間酒店通知聲,入嚟睇吓你條女對波仔先,最多到時同你say番句sorry
其實公審又有咩用?
可能見到唔識異性果下呀男朋友扯晒旗想樓主出一出去
岩呀
所以上街遊行嗰啲一早就唔應該做
因為真係冇咩用
即時道歉+email道歉
唔係你有咩建議?炒咗個職員?叫個職員比返對波樓主男朋友睇?唔好再loop你啲無謂理據,剩係想聽下你有咩實質建議。
點睇樓主自己掛清潔牌喺房門口比人公審返轉頭?
好心第一點就唔好寫出嚟啦睇完差啲想上一頁
P牌仔講嘅嘢你都信?
拎呢d 雞毛蒜皮既事 黎同遊行 政治比
就知道同你講咩都哂氣
睇樓主有無出嚟反駁就知啦,佢回都唔敢回個P牌呀
果陣臭西味
Check in果時同你講野就講清楚曬,驚你到時問,

你想俾surprise應該自己check in!

間間酒店check out唔同時間,

新世界有可能1000點out機,或者大堂out錯你機。

外賣仔係唔俾上樓,間間都唔俾上,有咩問題?
樓豬去左邊?
點解下下都話要實質做到啲咩
其實出post都係想叫其他人留意吓呢間酒店有保安問題,
都冇人話過需要啲乜補償

我只係希望連登有愛,唔駛明明受害都要變臭雞
唔理服務先
但出去瞓都唔鎖門呢樣只可以怪自己on9
嘩真係好撚痛呀
好撚煩
搵咗男朋友出嚟反擊
臭雞
條港女冇回應似真野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞