垃圾千禧新世界香港酒店,去過最嬲嘅staycation

784 回覆
45 Like 2492 Dislike
純直覺,我覺得樓主係嗰啲以貌取人,少少事就比語氣人聽,自我中心嘅人。

洗唔洗講埋出口啊

弱智
兜把星個壽星仔仲驚喜
推 樓主做咩唔上水呀
樓主男友可能暗爽,心諗最好入埋黎3p 添
Pin this
樓主正臭閪仲要衝出黎柒
開佢波啦
exactly,一半一半好似有鄉音咁
樓主唔止係臭雞仲係閪客添你條女做咩咁快深潛唔上嚟回應下呀淨係派你條契家佬上嚟吠兩聲就算明明send哂email投訴好撚大陣仗㗎嘛
死臭閪,你男朋友生日大撚曬咩
屌你老母垃圾死臭閪
其實個email酒店都認左錯入錯房門都唔知你坳咩
一係就條女偽造文件,但偽造既話酒店就應該出左聲啦係咪呀?
成班係度仇港女,個p牌仔9up話掛錯牌成班又好似執到寶信哂咁,又唔見酒店出聲明澄清?
咁都有得spin去仇港女而家話你對狗男女係閪客呀
咁撚理直氣壯仲唔叫你條女上水回應下啲所謂嘅9up
定係驚玩大咗而家知酒店有cctv驚畀人告返轉頭呀
樓主消失咗廿幾頁
係就快d啦酒店仔,等睇戲呀
再推
我就花生友等睇戲本身想睇樓主條臭閪即係你條女上嚟駁班staff嘴點知佢淆底淨係派你呢條契家佬出嚟搞到大家想睇戲都唔得
笑撚死
西客放上黎公審點知自己收皮
咁都關仇港女事
1.3根本係樓主閪客問題
2就真係酒店問題
首先,你承你唔承認1同3係你條女有問題
關於第2,綜合上面酒店員工所講,件事之所以會發生係你條女掛錯清潔門牌,之後清潔員㩒鐘,你條傻閪就就咁着著底褲去開門
人哋話有閉路電視影曬,件事唔係咁嘅話你不妨喺度再補充吓畀大家知道真相,唔好話咩酒店有道歉就一定你啱人哋錯,服務業發生呢啲事公司一定又sorry又apologies,好心就咪揸住雞毛當令箭
都唔知有咩理據話我係條仔
上面幾條友噏幾句你就信係酒店員工
見樓主港女就盲目信埋晒啲冇證冇據嘅嘢
繼續屈人仇港女啦你條柒頭同你條女真係天生一對

#169你自己都講埋出post個目的你唔係契家佬本人你又知條臭閪出post個目的係乜?定你係佢肚入面條蟲
做得出怕咩認呀做男人做到你咁撚廢仲以為自己幫條臭閪出嚟頂好威威廢柴同臭閪真係天生一對記得唔好分手放對方出嚟害人
喂我真係鳩估咋
點都好,如果我係認識樓主嘅話去幫佢我死全家!收得皮未啊你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞