垃圾千禧新世界香港酒店,去過最嬲嘅staycation

784 回覆
45 Like 2492 Dislike
支持 一定要咁做
1 你已經以貌取人 人哋唔講一陣又話人唔講送蛋糕

2 dnd同 鐵鏈鎖 是常識吧 你唔掛 detect唔到有人就會有房務員入嚟 例如收番刀刀碟碟 因為知道你有食蛋糕 夜晚有開床服務

(人體感應唔係100% work 我喺公司開會都會無端端熄燈)

3 外賣不嬲係自己拎 不過有啲酒店會送上房畀客人
正常同一個月生日都會送

依加個個客黎住都話生日,r呢樣果樣
大佬邊有人手逐個送
人手唔夠漏左又比你地投訴

有蛋糕食偷笑啦
個問題就係 2100先去Checkin
酒店一定會Confirm啦
你係佢條仔? 下下幫佢講野
其實第一同第三點完全冇問題,首先你慶祝生日人哋都唔一定要送個蛋糕俾你先,人哋送個蛋糕俾你啦,又唔知你會想點慶祝,咁佢check-in你嘅時候問你都好正常姐

第三點,每間酒店都有唔同嘅保安同防疫措施,你都唔會想有人無端端去到你住嘅樓層,如果酒店職員幫你拎,你個外賣中間有咩問題你一陣間又賴佢,咁又邊個負責?你行落去拎外賣有幾辛苦你?

咁第二點佢哋係抵鬧,下次住酒店,上埋門口上面個鎖同埋撳Do not disturb 下次投訴就投訴啲main point, 你加埋一三點就好閪客㗎啦

唔好影衰香港人啦
幫下口就係佢條仔
讚下你係咪做埋你老豆?
我就唔多信你既講好囉
講完甜品上
人地會再嚟問你?
去埋啲咩餐廳呀 匡智同學會?

定係比人屌先嚟兜?
使唔使搵返個侍應出嚟指證埋
話人人格謀殺你
不如反省下你點解 次次 生日飯都咁柒啦
人地又唔係返緊工,上連登都要當返佢係客咁講野?洗唔洗講埋sorry唔好意思?
樓豬到底去咗邊
最好freeupgrade比你一年任住,住到男朋友下年生日啦臭閪
入房個到,如果佢地無㩒請勿打擾個燈,房務敲門又無人應,入來都正常,而態度呢樣野,都係佢打出嚟,想投訴人唔同話人地態度好好咩
樓主閪客confirmed, 取暖失敗,恥笑開始
除咗安全問題,疫情都係原因,唔俾唔係住酒店人上去都係正常,條友應該係鄉下妹出城
個個都係咁架啦 上網睇下見有5粒星就當係
又唔見佢地比錢訂果時肯比5星級價錢
成日講5星又唔見佢地比錢去半島文華四季st regis
依家想屈人做侍應
真係唔知邊個人格謀殺
譁眾取寵失敗喇死埋一二邊啦
Cls 閪客
咁既住宿體驗又真係好差

但之後CS 既回覆唔講有乜問題
肯認錯,肯內部檢討同改善(咁當然都要你再去住先知)
又叫你下次再住佢搵人轉門跟你
仲想佢做乜
免費比你住多次?
屌你老母死港女
千禧新世界啲嘢食ok,同埋呢排成日都有包三餐package添少少開心好多

Btw PR都明顯hea鳩你
預你會回頭嘅其實可以係酒店系統落remark同補啲實際嘢,叫你自己講即係「你下次再黎先算啦」
見到樓主覺得生日好似好撚大件事咁就知on9
垃圾閪客投訴緊係要R 著數啦,唔通真心教醒佢咩
其實係無預先同酒店傾囉
傾好晒幾點送黎想比驚喜,前台邊會再用時間去搞你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞