垃圾千禧新世界香港酒店,去過最嬲嘅staycation

784 回覆
45 Like 2492 Dislike
有花生食
唔算肥 但明顯有個大肚腩
睇字已經覺得係大鄉里又無sense嘅閹尖閪客
本身揀住呢間都on9,大大條紅磡灣橋d人睇晒你地做緊乜
特登比貴d要海景房但結果就成個金魚缸咁

同埋好心就順手鎖門啦,咪無人入到黎
唔鎖門下次半夜有人入黎爆格就好笑

外賣仔呢d就一定唔比佢上黎
你去到半島果d都唔會比,但就可以請酒店派人送上黎

下次比貴小小住hyatt咪無咁嬲囉
之高去都有d不快經歷,最後賠左個late checkout同lounge比我,利申: 完全無R過,酒店主動賠罪offer
突破盲腸入酒店第一時間長掛do not disturb是常識吧
其次你報得男朋友生日check in講明有咩送都係常識吧
使唔使等妳地扑緊野先送個蛋糕仔嚟比驚喜妳?
又搬劉華出嚟?服務業收咗工仲要服務態度良好
人哋識讀心知你個蛋糕安排要點?咁想俾 surprise 自己安排啦
講真返緊工就話要對你忍氣吞聲
收咗工你對佢黎講只係一件臭閪 屌你咪屌你
退錢都唔夠囉
就咁睇似係樓主自己戇鳩

btw樓主真係大陸閪?
睇嘅時候已經覺得字裡行間有陣支味

算肥,態度好,在酒店時間
在房間只穿內褲沒有穿上衣
以為沒有

我們外賣,外賣員打嚟話企左喺酒店門口,酒店職員唔比佢內進,叫我們落去拎外賣,之後個酒店職員拎左個外賣員手機,好無禮貌咁叫我們自己落去拎外賣。我都唔明點解叫我們落去拎外賣要咁無禮貌!
冇幾耐之前住過
覺得好好喎😂
所有員工都好有禮貌
做咩唔喺啲staycation group圍爐取暖
驚俾人起底?
拎唔拎野就唔強求
最少要佢話得事既人上黎解釋番件事同埋道歉
樓上幾個職員出聲之後,樓主就潛左水

所以網上公審唔係大哂,邊個有理有據先係贏家,亦都鼓勵被投訴一方攞證據出黎捍衛自己
除左2 其他無問題
仲可以用防盜扣
洗唔洗送番幾件猛男幾條女俾你地扑野補數呀
咁撚煩
閪係一回事 但如果你係員工上黎講野既話就一啲都唔專業
上面有員工講樓主掛咗「請清潔」向外呀,所以先有人入去打掃
服務業唔睇你個look唔通睇學歷咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞