垃圾千禧新世界香港酒店,去過最嬲嘅staycation

784 回覆
45 Like 2492 Dislike
成個post

閪員工>閪酒店>閪客

本身間野名聲都差 啲員工竟然上嚟爆閘
雖然俾人睇到就冇得番轉頭
不過你都真係夠晒大方
賠唔起房錢 都送餐buffet/room service啦
佢當呢度係自己fb
以為講完大把人撐
我上年9月去依間冇問題喎,個男fd仲係電話勁好禮貌幫我book埋full左既自助餐(原本預左冇得食),但後尾上fb睇到依間酒店管理層好仆街下
你點知酒店野唔好食?有咁多間餐廳你食曬?
嗌外賣咪嗌外賣 老奉要人送上黎?
人地酒店有錢賺架咩?

你依啲就歪理啦又要嗌外賣送到埋嘴邊又要唔俾服務費tips都慳唔係cheap精係咩姐
你講完自己有無笑?
隨時炒散黎怕乜屌鳩你
樓豬比人圍攻深潛咁耐
呢啲閪八婆肯撚定忍唔住周圍吐苦水
成個post 都有浸新帳號/男朋友/姐妹 臭味
素你老母質咩大陸仔
懶得㩒入fb,條女啲相有未
班友以為落樓下快餐店食飯
五星級酒店呀屌
Sor9 我抵屌
係質素先啱
有時啲女士三點式仲暴露過內衣
咁就代表俾人闖入睇到都唔會好蝕底?
有個房務員無啦啦開門,之後見到我男朋友沒有穿衣服,就關門,大叫:唔好意思呀先生,我唔知你喺度,以為沒有人,因為個系統顯示已check out。

OMGOMGOMG
條臭閪港女on99掛錯牌仲主動開門比人
轉個撚頭投訴人地擅自闖入房間仲擺上網
如果員工唔爆料係咪要硬食隻死貓???

員工再閪都比唔上啲老屈r著數柒左唔撚認既含家產
根本唔同概念。
男人=女人?
男人可以赤膊出街,女人可以?
男人入女廁大鑊D,定女人入男廁大鑊D?
如果你係女人 你可以選擇赤膊出街
就係你呢啲撚屌假設所有男人都唔介意俾異性睇到胴體 至會搞到女人入男廁好似無問題咁
樓豬男友俾清潔姐姐睇到乳頭 都可能覺得好侵犯
但就係你呢啲價值觀搞到當事人唔敢講出黎
唔怪得樓主驚男朋友俾人睇蝕
我覺得樓主應該公平少少
Post佢男朋友上黎 等我地睇下佢係咪好撚靚仔
睇完相先評下理 係咪真係比人睇蝕
圖呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞