垃圾千禧新世界香港酒店,去過最嬲嘅staycation

784 回覆
45 Like 2492 Dislike
留名等睇世界大戰
lm
樓上酒店職員?
lm
你都痴線, 當自己乜水
全世界要比驚喜你男朋友過生日既
有蛋糕送咪同你講有, 無咪無囉, 咁都怪人

人地有防疫措施, 叫你落去攞有咩問題
佢可能係大聲啲, 唔代表佢無禮貌

一睇就知你係啲有被害妄想症
永遠覺得個地球圍住自己轉既死港女來
自己自我檢討下先啦
樓主擺明閪客啦
留名待笑
所以夜晚瞓果陣一定要lock門,佢地果張卡咩房都入到
唔通你真係酒店職員

Btw 就咁睇 第一同第三件事 樓主你99% 係一個死閪客

第2件事 樓主如果冇掛清潔牌 就真係酒店一個好嚴重既錯失 抵屌!!
但都掩蓋唔到 樓主你係一個死閪客檢討下自己啦 比左錢唔等於就係皇帝架
推撚爆呢個post
其實2只要掛個dnd牌就解決左
總結,會唔會因為條仔生日,R唔到著數先上黎投訴
笑撚死
就咁睇
1同3都唔係酒店問題,
人地無責任幫你保守個驚喜,係無人預先通知要保守個驚喜情況下,同埋,樓主自己係到以貌取人,眼鏡肥仔,點解要提及出黎?想大家因為有個既定概念(肥係罪,做乜都錯)去認同你?
3,外賣唔幫你送上去都合理,個外賣唔係酒店準備,如果酒店幫你送上黎,你食完有咩事,酒店一定會牽涉在內,可以比人話運送上房途中做手腳。所以唔送都合理

第2點就睇你有無掛牌,就咁睇你8成都無掛,呢一點我都覺得酒店有責任,因為間房未check out應該記錄得好清楚。

最後,態度問題,一個好主觀嘅諗法,好無禮貌叫你落去拎外賣,點無禮貌? 係咪講 屌你,自己拎啦

完全睇唔出個無禮貌成份係邊
上邊職員可唔可以講吓樓主個臭閪好唔好樣
第一句就以貌取人
港女黎講你都算臭閪
酒店職員出現
樓主pin this
比人撞門係過分
但其他都係正常
又一個比咗少少錢以為自己大晒,仲去投訴人嘅閪客
清潔員?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞