垃圾千禧新世界香港酒店,去過最嬲嘅staycation

784 回覆
45 Like 2492 Dislike
樓主係閪客就一定但爆料巴打點都影響左酒店形象
爆料會影酒店形象,但係起碼知道唔係酒店錯晒。唔爆料,就酒店食晒死貓
pin this
食左咁耐花生 只係覺得影響樓豬形象姐

你見佢仲有冇上水就知咩料啦
睇完咁多員工爆料
你呢d正宗西客 俾個少少錢以為大晒
娶着你真係不得了
係講緊你個邏輯問題 唔想食咪自己去買 放你個外賣仔入黎 又比埋餐具你 咁唔叫room service? 學樓上個巴打話齋 比唔起錢咪自己出去買出去拎囉 additional service 人地要收錢 你就一句酒店野難食就想大條道理慳返room service 嘅錢
下次去返百佳 維多利亞啦
住過兩次新世界,冇出現過以上問題
外牆都唔覺殘舊,隔音差同殘舊喺兩樣野嚟,分清楚啦,btw海景都好靚
生日依啲你想俾surprise 要通知酒店㗎,你冇通知酒店人哋緊係會check in 嗰時咩都講曬俾你聽,因為係包落個package ,所以好明顯係樓主嘅問題。

而到衝入嚟你間房,講真我住過咁多酒店從來冇遇過依啲事,其實你唔掛請勿打擾牌,啲職員都唔會突然衝入嚟(甚至敲門都少)你係要掛但又要唔睇清楚好明顯係樓主問題。

第三外賣不嬲唔會放門口,你係咪住慣防疫酒店?送到你房門再敲門叫你拎?而外賣唔係room service 當然唔會有職員送埋入你間房啦,仲有你諗吓都知外賣有人會現金有人會visa俾錢,唔通職員仲要去問邊個係visa俾就幫嗰啲拎上去,現金嗰啲就自己落嚟俾錢拎咁撚得閒咩,緊係一視同仁最公平啦如果你話直接叫個外賣仔上去間房咪得既,咁酒店啲lift就唔使拍卡啦。所以好明顯一切都係樓主你嘅問題,(如果上面嗰個職員係真的話)完全感覺到樓主係嗰種淨係考慮自己嘅閪人
ching多咗
好客觀個描述黎。
睇到頭幾行死港女閪客朕除哂嚟
祝分手
我反而覺得間酒店形象受損,樓豬有咩形象0者?冇人知佢係邊個。但有酒店員工爆料就有少少on9. 唔出聲好過啦。
???外表描述嚟咋喎
講到咁撚偉大唔去做聖母瑪利亞?
點解樓主仲未出嚟反駁準備上fb個d新聞了你話佢哋員工倒米但有時真係忍唔撚到咁多閪客之前做5星永冇say no 好多時真係明明唔係你錯都要死忍難忍硬食明知擺明R都要比佢依家做3星-4星細酒店 面對無理要求可以say no 之外 仲得閒可以暗串下客 好多連登仔冇做過 ,係唔知道d人有幾癲 ..樓主個case係好閪 ..但真係比佢閪既人仲有
條仔唔好放佢出嚟害人啦
得一把聲音講件事出黎會好咩,唔爆料咪酒店食晒 全世界都以為間酒店仆街咪仲衰
嘩大佬樓主個種閪
真係隔住電話都聞到
由你角度出發去講件事都能夠咁黑人憎其實唔易
同埋好撚彩有職員爆料
樓主你返印度食蕉啦
咪啦唔好放出黎害人
佢十分on9
影響酒店形象都講得出
1: 依家全世界都帶哂口罩你點知佢黑你面,你帶左西德液晶體隱形眼鏡? 佢講得快聽唔到係問題但點解你個時唔問?

2: 開你門就係死証黎既,就算系統話你哋check out左正常情況姐姐都要敲幾次門都講聲話佢準備入黎

3:外賣個到正常有你全名同room number 都會打上你房間,你似無打全名that’s why 個外賣仔要打比你先知你邊間房叫你落嚟

Overall 酒店係有一部份錯但你都唔係咩善男信女,正常依家check out time 11:00,人哋都比13:00late check out你你仲想R啲咩
樓主死咗全家覆唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞