垃圾千禧新世界香港酒店,去過最嬲嘅staycation

784 回覆
45 Like 2492 Dislike
見到個客用咩價book房,都知班客咩料啦
閪客想R著數不特止,仲戇鳩到爆完房都要周圍講佢同條仔爆完房
你平時返工講野嘅態度會同你上網講野嘅態成一樣咩
屌佢一開始講到咁我以為係酒店門口都唔準入
去lobby啫下嘛…?
舊文華都麻麻地

但係服務態度好分好
如果未到下年樓主已經俾人飛咗點算?
可能會賴間酒店搞到佢男朋友冇哂驚喜而飛佢
條臭閪去咗邊?

我想送翻晚大酒店俾佢全家
正常情況下
個堆X嘅辦法作風不嬲都係多一事不如小一事
仲要第一句就以貌取人,笑人肥又盛,又話人無過過生日,屌佢老母啦。
仲有,你估人地係你臭閪d 蝨乸咩,鬼知你想點,講又話講,一陣唔講又話唔講,以為無左個蛋糕,r少左
可能系統係顯示check out,然後門外亦都掛咗牌,咁啲呀姐未直接沖入房囉
除咗無啦啦入房之外,睇唔到有咩大問題
當然態度既嘢,真係得你哋先知

Btw人哋篇回覆都叫做每段都有句深感抱歉/深表歉意之類,咁撚樣你都解讀到 「唔錯都錯咗,對唔住,無下次」
到底係你垃圾定人哋垃圾你不如直接叫佢畀啲賠償你啦,你都係介意人哋唔畀賠償唔畀著數你啫
支持巴打 樓主依啲閪客唔教訓下佢 一定好快有下一個受害者周圍r著數
唔叫room service 又要酒店提供餐具 cheap到爆
閹尖聲悶但又想人地當佢大爺咁款待
笑死
雖然封email係template, 但樓主呢啲一定係r唔到著數唔撚罷休啲臭閪
巴打好波
支持酒店唔好屈服呀 乜9都唔好施捨俾樓主條閪客
自己做酒店 ,聽返個件事 ..如果真好似職員講 職員咁嬲都明 ,大佬閪撚到咁 佢話check in態度差都係佢講姐 人地好心送餅比佢都要比佢屌…本身都唔係老馮要送啦….送外賣仲搞笑唔洗職員講都知依家疫情自己外賣自己要去拎…第二點係真係自己掛錯既就抵死冇得怪人啦…比佢投訴個RA就慘冇啦啦咁樣食左個死貓比人屌
樓主閪女人
你老未推到17頁,特登開追故mode睇樓主點回應,點知去到第三頁職員爆料之後就潛左水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞