垃圾千禧新世界香港酒店,去過最嬲嘅staycation

784 回覆
45 Like 2492 Dislike
想問下 樓主男朋友係Check in果日定係Check out先係生日?
如果係Check in果日生日嘅話,點解咁夜2100先去Checkin?
仲要人哋咁夜送蛋糕上嚟?
on9樓主正一閪港女
當臭閪客遇上閪staff
最大問題係9開門
如果係條女或者全裸仲尷尬
不過呢啲間中都有發生
真係要鎖門加掛牌

你淨係捉住呢樣嘢叫佢退錢囉
生日去都係食foodpanda 添
駛唔撚駛上埋連登同樓主道多次歉呀
樓豬咪喺房問口掛咗牌叫人清潔
係泰國試過,即刻鳩都縮。
好老實,千禧新世界算唔錯,啱啱翻新咗,外牆冇留意,但內籠好新淨,仲有bidet,好多更高級酒店都未有。條死港女唔好以為5星就係同一個級數,5星都分頭中尾,千禧算尾。但同樣5星尾,同一條街隔籬intercon,對面royal garden,更加唔使講regal,千禧都贏晒。俾個貼士你啦,住咩酒店都好,千祈唔好同人迫,我就老奉揀閒日,星期二三入住最穩陣,原本冇咁正都變到好正
樓主肯定淨係留remark生日之後咩柒都唔做啦,你想有surprise咪自己一早email同酒店傾囉,你成程兩個人check in點係你男朋友唔知情下問你呀?送蛋糕都已經賺咗,一陣唔送就屌人話生日都唔肯送蛋糕,一個蛋糕值幾多錢呀

成件事好奇怪
建議酒店方面向樓主追討返聲譽損失
點解你可以1pm checkout
上次佢一定要我12pm checkout
但樓豬話個清潔驚死人唔知大叫

唔好意思呀先生,我唔知你喺度,以為沒有人,因為個系統顯示已check out

但你又話佢掛左牌波 咁究竟因掛牌去清潔定係check out?
掛牌清潔會叩門問下有冇人先入房丫嘛
除左入錯房個part睇唔到大問題
建議你下次公審人 比人過目下篇文先
真係想投訴 講佢態度差 同入錯房都夠
又多贅詞 講多錯多 咩男朋友生日 foodpanda就咪講啦
宜家睇觀感只係覺得港女要求多多
你食咩餐廳
如果幾舊水一個人就算鳩數啦
咁撚平仲要記住你幾時上蛋糕?
你當自己食fine dine咩
你食得生日飯大概都知咩料啦
你自己要扮撚哂surprise咁人地都冇意務要就你台戲
唔明有咩要咁嬲
出聲未啊樓豬
Pin this la
呢d 投訴冇用架
Cs 照覆template
你個投訴只會去到低級員工層面
佢10秒覆完,但你可能要用半粒鐘寫封信
你r 下野反而要經理級以上approve
當然你怕比人話你r 野/你有性格可以r 完唔要
但我覺得你係應得
你諗下如果相反
男職員因為酒店出左而入房睇到女住客喺客房冇著衫
件事可以搞到好大
生日俾其他異性睇到只係著咗底褲,好驚樓豬男朋友從此不舉,要追封心靈損失費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞