Running Man 討論區 (47)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
魔女有講過特別增左,但跟鐘國同佢條運動片講為角色增重之後兩個都笑左出黎,應該係增過左龍之前好似有套電影智孝係相反減到好瘦上過新聞
我諗應該會問佢覺得自己係一個喜劇人
其實問題好簡單
差唔多年紀嘅女演員,比智孝勁嘅都大有人在
第二,實績唔理想
真心, 智孝演技都幾差
佢人氣咁高都冇人搵佢拍過D咩大製作就知, 呢D野冇死錯人
原來智孝同全智賢宋慧喬同年;孫藝珍細佢一年
認證個part笑死
有冇人同我一樣覺得李素英個樣其實幾可愛
剪咗頭髮好男仔頭,但睇返長頭髮啲相係幾cute
佢真係RM忠粉
ig有出post話係最鍾意既節目

睇完今次女排特輯真係識到佢哋另一面,打比賽就好嚴肅,私底下原來咁玩得
rm呢排係咁用魷魚個音樂 下集終於到魷魚遊戲
今集雖然智孝超級病態,但反而多咗鏡頭同埋接梗(智孝喺女排特輯幾乎消失咗咁)
懵鐘love line嗰度有啲格硬,兩個都唔係話接得晒啲梗咁,有啲尷尬(?)

無咗光豬都唔係話超明顯,再無埋昭旻撐住之後即刻感覺到成員活力少咗,平均年齡下降

不過作為攝時間嘅一集我都覺得ok
今集雖然麻麻地 但係比member休息吓都幾好 見到大家都唔係幾精神咁 特別智孝個樣好病 辛苦佢仲要食咁多嘢大家真係好敬業
見到有幕鐘國話幫佢食
不過唔知今集係件衫太緊定真係漲咗
個肚腩出哂嚟
我就有正體一定揀正體嚟睇,反正都識識哋聽,
係有時背景字幕要睇返先明深入啲。
所以正體方便好多
不至於差嘅
一般般啦
好睇角色契合度,老婆這週要出軌 我覺得係佢電視劇嘅巔峰 有樣有演技
其他戲真係麻麻地,一方面演技差啲,千人一面,另一方面劇本又on9
其實我覺得初期智孝真係專心行演員路,霜花店咁搏,但都唔得,民風太保守,導致之後都無人搵佢拍戲,咁咪轉型。
https://www.instagram.com/p/CU2qlnxlctK/?utm_medium=copy_link
腸胃炎係會肚漲肚痛,見佢都唔敢用力同太大動作
之前試過腸胃炎真係行都冇力,佢到底點頂到咁耐
佢玩得好放
佢最後笑9哈哈果度都好好笑
相對地佢真係少好多鏡頭,但佢笑嘅樣真心正,好有感染力,會跟住一齊笑
佢玩跳台果度笑到癲婆咁
其實依家節目組都真係好好,呢part幫佢整到唔算突兀,仲幾好笑,幾切合佢呢排可愛嘅角色
真 唔係話食嘢 想行步路都難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞