Running Man 討論區 (47)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
全今集開場個look
其實佢次次都係揀好咗先企黑框,而且冇改過反而台灣同韓國啲人嘅留言講緊另一樣野,話嗰句「淨低三格你哋可以搞掂啦?」係佢想輸先揀跳對角
呢個先係真危險,木板出現裂痕或破口已經受力唔平均,嘅人企上去好容易成塊爛曬,咁個窿周邊啲刺一定「吉」傷人。
其實咁認真不如唔好睇

好耐以前已經唔在意有無劇本呢回事
佢係知會輸先揀 不過佢係用直覺去知
呢個game根本冇可能出貓 面頭係一塊發寶膠 踩邊都唔會感覺到
真係好cls,睇綜藝都要咁多陰謀論
麵粉game嗰part啲idol係咪冇玩過
其實都有諗過係知輸先揀,因為佢再踩中一個就贏,後面全部人唔洗玩
其實上星期預告我記得有Bibi落場嗰幕
本來最想睇係嗰幕
啱啱見到一個留言: 「宋智孝和李光洙真的就是玩俄羅斯輪盤,一個可以連開5槍,一個還沒開槍就走火了。」
睇落應該有玩
但係鐘國對女嘉賓通常留哂力
見冇咩效果所以先cut哂?
最後話佢地嬴個畫面見到後面啲idol好乾淨
一樣
想知講咩未來老婆
成日上集預告有果啲到下集冇左
轉哂做觀察綜藝,競技類變左愈來愈少
同埋太多瘋狂粉絲,佢地公司又唔多想d偶像玩到冇左形象,出事受傷
結果就變成你見到呢代上親黎RM好似公仔咁,演員反而玩得仲放有效果
因為預告通常係d新人pd剪?
睇過製作人們 個人係咁理解
我睇到玩拍臉個部份已經覺得又要俾人屌
結果完全唔意外,個三個細既亦冇咩效果俾人剪哂
結論就係製作組想試下新野又衰左,不過算衰係運氣上,分組抽籤抽到咁
就算抽中女vs女
大神都唔會叫佢地互punch
除左智孝對昭旻
一陣果3個打甩晒d眼耳口鼻就屙撚
屌那星 估唔到上年Blackpink個次已經係idol嘉賓集數較好睇
有追逐戰 戀愛心動問題 泡泡水大戰
仲有Rosé放屁藉口
金手智孝真係好癲
睇住佢玩真係同所有人一樣驚訝
智孝過7塊好勁 但另一邊6塊都要唔中個機會率都好細
其實500期個集都ok
除咗冇昭旻
係咪有apink嗰集?
諗住睇3個女嘉賓
點知cut哂仲要加個肥佬喺度扮驚
其實請嘉賓唔係玩couple race真係唔好請咁多
加上呢期被逼玩室內小遊戲多 啲嘉賓尤其idol好難融入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞