Running Man 討論區 (47)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
gymjk 好似羅PD個出差十五夜咁去唔同地方教人gym都有得諗喎
啱啱查過下,網上有fans話 大神曾經解釋過,gary當時係閃婚,直接簽紙然後去honey moon,冇行禮,結婚一事冇同成員講,而打電話唔通(轉電話?)個到就因為身處外地。
B站 Running Man 而家係咪只可以台灣地區 先睇到??
我掛vpn中國,不過好多片都冇左
試左:
美國 睇唔到
香港 睇唔到
台北 睇到
嗯 謝謝
我以為係我問題 因為之前香港地區都可以睇到
可能改左了 唔再係 港澳台 了
Somi係好唔想做但又好認真咁做
應該就係呢個idea啦眼見智孝兩條片都過10M 一堆宣傳等緊gymjk
主角係智孝先咁爆
你見有啲片教其他人做gym都冇咁高
再要破紀錄應該搵恩惠先得
大神光洙有啲機會既 其實淨教做真係好難吸引人睇 智孝係要有綜藝效果先多人睇
最好搵埋son
想睇下係咪真係連son都頂唔順
只有智孝先可以突破智孝
之前金銀按鈕講2句+封面就過4M
成日聽呢樣,但有冇人証實過佢同son有一齊做gym
同傳佢係LA有女一樣
我都好鍾意Leessang啲歌
最後嗰首走馬燈勁好聽
以前running man都會用佢哋啲歌
伏已中
https://www.instagram.com/p/CVhAlBKBsa4/

全昭旻私下人品曝光!8月柏油路超燙「讓童星坐大腿」母感動發文
https://star.ettoday.net/news/2111197
Rm 嘅所有成員人品都好好個個都好似天使咁
咪睇字望到張圖嚇親,以為有咩事
新劇
我諗起隔離金宣虎個啲美談文章
真係去完廁所有沖廁都可以出post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞