Running Man 討論區 (47)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
今集抵屌wo
仲有明明係韓網燒先
Pd應該抽過冧巴 起馬要有女打女 嘉賓先有鏡頭 點解要堅持2vs9
玩一杯茶的時間 擔心傷食道
玩落樓梯 擔心傷膝頭哥
玩跳水 擔心落水個下好痛
就黎玩乜都有危險
其實以前玩枕頭大戰未仲大力過哩個遊戲
唔明點解咁普通遊戲都係到嘈
平時用膠錘打頭 班友都係話好痛嫁啦
世燦仲黑明明木板都爛
好驚佢慘木刺
其實係pd問題
玩依個game就係要出拳快先打到人 如果唔係好易擋到
鐘國既力度出拳快根本冇可能唔痛 佢本身仲要有打拳
韓網今次都係燒pd多
留言過千係韓網唔算少事啦 係已經燒起左
根本好難控制力度
唔痛 點解要玩
其實我都覺係有少少過於擔心
搞到玩咩都就住就住
talking man雖然係好睇,但唔拍得多份量 好多時都係一集起半集止
我諗PD都有考慮過先會玩今集個麵粉拳擊
網民有時係太偏激 認為佢哋係紙紮
重新再抽要成員開聲先會
不過鍾國一個玩哂 又唔會打女仔,咁樣3個女嘉賓真係同隱形冇分別
而家係連痛都唔得
咁打手板個啲全部唔玩得
就快要集集去打乒乓波先得
因為唔會有身體接觸
撕名牌已經幾個月甚至更耐先有一次
網民係咪想將RM變成清談節目
次次見到佢俾人鬧都好心痛,明明佢係承受最多嗰個因為係老虎、能力者、Sparta,所以一定要強大,一個人擔起對抗所有人嘅角色,任務量最重係佢,受傷最多亦都係佢,有一集佢講左句「我都係人,我都會痛」
聽到嗰下真係…
唔明點解咁多人傻到用綜藝角色去判定一個人
咁多年嚟真係辛苦晒國鐘,比我地見到嘅仲要承受多好多佢到底心理幾強大先頂到…只怪尼個世界上癲fans太多
經常見到有人話佢地已經老 冇可能以前咁
但佢地仲係不斷開好多唔同既綜藝
其實會唔會只係一廂情願?
紙紮
唔係講笑,真係有「只是talk都夠有趣」尼啲
間唔中一集就話啫,集集都talk RM仲點搵定位
可能「不要走,跑起來」變「不要跑,坐下來」啲人先唔會嘈
打乒乓波都會打到人會痛架最好就集集玩返轉輪盤 之後食飯就互相搶下嘢食 咁就唔痛啦
搶野食 可能會咬斷手指 好危險
想知洪真英係咪永遠都收皮 睇返佢上running man啲集數 都幾好笑
男韓星出醜聞多數過一過冷河就出得返黎,女明星好似真係無咩邊個出得返黎。
有機會扣喉 畫面唔靚
啱啱睇完熙秀 我愛演員全
以前啲危險位光豬食哂
又要拍情景劇 諗起前兩日 閒著做什麼 劉部長又要出現
即時乜收入都冇曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞