Running Man 討論區 (47)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
解釋極都係唔明點解「冇得揀」
Same

唔通制作組keep住踩上去揾佢咩
都係得幾集姐

完全唔明點解要同member斷絕來往
你話想低調結婚我都明 咁咪唔好同外界公佈
但係竟然連member都唔講 之前講到好似一家人咁
一下車就咁??
係我記錯定咩 突擊上去唔係得farewell咗之後嗰一集咋咩 講到狂上咁
專注音樂只係寫出嚟好睇啲啫,真正原因應該都係結婚,要踏入人生另一個階段,組織家庭為人夫為人父
其實EP295已經聽得出佢唔想再做,覺得自己係RM尼類競技型綜藝行到盡左,冇突破空間
Yes
邊到有得睇?搵唔到
下?大成有咩事 相比勝利
醉駕撞死人?
但講醉駕 吉醉駕3次仲痴線啦
好似重有借左間屋比人做賣淫場所
咁計法 俊河都中招
佢當年間bar都有人賣淫
借比人賣淫都可以話唔知 但飲酒揸車就真係唔得 對其他人好唔負責任
咩呀 唔係比人撞死嗰個醉駕咩
係咪可以睇佢哋dance battle
大成唔係醉駕 你不如google了解下先啦
Sorry 自膠番 過左太耐唔記得 淨係記得醉駕
原來依家B站有埋驚六繁中版權
但就要相隔兩集先開放俾所有人睇,想睇最新就要課金做大會員
相比之下RM繁中星期一中午就有得睇真係好幸福
原來係咁次次驚六上咗幾日就下架以為佢冇買
驚六都叫上到幾日
RM係好難上到,一上就ban

不過遲吓又玉華的話,唔知B站會唔會仲上
https://youtu.be/9bJCRj_uFzg

今集有Somi

雖然為新歌xoxo宣傳,但應該後悔上GJK channel
新聞話佢連自己經理人同身邊朋友都冇講過,睇你信唔信花邊新聞
gary 自己咁做 你咪問翻佢真正原因lor
老實講 想睇leessang上返台唱個live
我真係幾鍾意佢地D歌
應該都冇乜可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞