Running Man 討論區 (47)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
所以點解依家啲idol上綜藝咁悶,比唔上二代三代團係有原因

想知當年同bigbang玩到除底褲有冇比人屌到仆街
緊係有

不過有樣野講得好就係 RM PD係會睇觀眾feedback 衰咗唔會再做 呢次唔好下次咪再諗過
有次橡筋箍臉係真係危險嘅,但今次個人覺得ok啦…個粉撲係軟嘅,基本上冇乜可能受傷
之前泥漿摔角嗰次國鍾俾人鬧到仆街

原來世燦上過無挑
比舊粉餅打咪同比枕頭打差唔多
唔明有咩危險
可況鍾國做左咁多年
佢都識就力既
如果唔係大神做MC,佢可能一早就拍過去
上次大賞特輯一兜水潑過去國鍾度
過去一年既嘉賓集數我只相信女排特輯
講真都唔係第一次玩面粉game

又唔見上次佢地屌?
如果咁講 塗顏料上臉嗰集仲衰d
好易兜巴車人塊臉
如果光洙有份玩 個窿要整深D
我諗問題唔係麵粉
而係打臉個到 鐘國「好似」冇留手,打到haha埻夏眼泛淚光
似係正面打中鼻先流眼水
要知道中鼻唔使好大力已經可以流眼水
根本現場可以估到邊一邊係發泡膠,發泡膠下面次次都企左個人做保護
其實依part 真係被好多人鬧
除左打痛人外 直接cut哂3個女嘉賓都被人屌
始終鐘國唔會打女嘉賓 冇節目效果就會cut 哂
嘅偶像好多假眼假鼻
搵得junha上黎 都預左另外三個透明
你做pd就係要平衡
依家個game就係完全平衡唔到
其實依隻驚真係唔岩咁多女仔玩
一係唔好比kjk落場 佢一落場就預左啲女唔洗出場
一開始好認真咁跟大神越講越快
Haha仲正 一停game就話你唔使玩啦
大陸都有班人跟住鬧反而見海外英文嗰堆留言比較偏製作組
「咁都危險?李光洙之前坐喺架飛機”上面”飛喎」「話危險嗰啲係咪未睇過以前嘅RM」
製作組都好難做…嘉賓上嚟玩啲體力遊戲又話危險,齋talk又唔夠力維持全集
成員又係左右做人難,留力又話放水唔好睇,太用力又俾人鬧恰嘉賓
大陸本身就反寶弼 不意外。
請得idol 上嚟都預佐畏首畏尾
佢地太玻璃心啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞