Running Man 討論區 (47)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
自己紅嗰陣,就唔上Rm覺得影衰自己

到而家因為抄衫落咗坡,就開始黎料
老實講
恩惠個次唔直接屌爆rm已經好比面
咁都要屌佢真係
依家明明係大神主動想佢上黎
咁都屌咩邏輯
孔劉上嗰陣未係一線
同埋個時恩惠完全係一線演員
唔想上rm正常
依家變返2 3線上rm對佢演員路冇咩影響
孔劉上嗰陣未係一線

演員上唔上係自己選擇
本身有唔少一線都會揀唔上綜藝
依家請人上既係大神
當時逼人上既係rm
負評個班腦殘不如講下恩惠係依件事做錯咩
係咪應該叫fans大大力咁diu鐘國
而唔係叫fans唔好屌鐘國
唉其實見到佢哋兩個16年黎冇再一齊上過節目就覺得好可惜就算其他緋聞/前女友嗰啲都有同過台下啦
明明以前關係都算唔錯 (恩惠係鐘國少數節目完左後仲有聯絡同有電話嘅女藝人)
恩惠都有為過鐘國罵自己粉絲 鐘國低潮期時又幫佢宣傳歌
唔知而家發生咩事斷哂聯絡咁 鐘國聽到佢個名又咁抗拒發哂火咁明明以前都唔會咁如果可以上一次rm就好了
我覺得抗拒係因為唔想再利用尹恩惠個名幫RM做話題,始終都已經係十幾年前嘅事,之前有一集佢講過「人哋而家生活得好地地點解要拖佢落水」
大家都咁上下年紀(適婚年齡?),女方如果有對象之類仲咁多新聞關於鐘國始終唔係幾好,同埋我諗韓國嗰邊嘅文化...尼類新聞會對女方影響大啲
如果真係請到收視率實推高
個次完全係製作組問題喎 私下完全冇同恩惠同佢公司溝通過就發起個邀請活動 變相係逼人上rm喎 嗰時恩惠有其他行程唔通仲格硬嚟 叫佢推左原本個行程去上rm? 仲要呢單野連鐘國都唔知 搞到太大 鐘國先最後為左rm製作組公開向恩惠道歉 恩惠第二日都即刻出聲話鐘國冇做錯唔駛道歉 根本成件事恩惠同鐘國都係無辜
依家上面班人屌恩惠當初厭棄rm
你問下佢地既邏輯點黎唔好問我
2015年件事確實係SBS自己柒,尹恩惠唔去RM我覺得合理。因為係演員身分,或者唔想同金鐘國再傳多十幾年緋聞。

我做觀眾當然想尹恩惠去RM,肯定好有趣;但到鐘國為依件事道歉,我對尹恩惠上唔上RM已經無感。

劉在錫可能感覺依幾個月收視對RM很關鍵,「尹恩惠上RM」係絕招,而現在是出招的時候。鐘國的「反抗力度」也少了,而尹恩惠也開始鬆口。依家劉在錫認真去邀請尹恩惠,尹恩惠去RM既機會非常大。
啱啱係Youtube留言見到話HAHA係無限挑戰公主特輯就係做灰姑娘

尼個造型當年睇到想打mon
一個都難頂
仲要咁多個
依集佢地講點同妻子處理 家庭理財問題,非常少見,洪哲同吉都好難搭咀,亦發現明秀翁咁聽老婆話(當時佢老婆未上電視)。

大家著公主衫真係夠噁心,尤其係洪哲
想知邊次
早期集數一早就顯示佢聽老婆話 嗰陣佢老婆喺美國讀醫 佢都有飛過去陪
跟住到佢地第一次拍紐約特輯 嗰陣佢同佢老婆嗌交 搞到悶悶不樂咁
haha 係twitch 開台打LoL 比我無意揾到
link: https://www.twitch.tv/quanhaha79
2015個次未經恩惠同意就想用群眾壓力叫佢上rm
啄木鳥
好記性
佢老婆都好好 為左明秀放棄係美國執業番韓國
後期無挑 哈哈係麻浦區警察果期去巡邏 同星兩個夾埋阿嫂上節目 明秀勁緊張老婆
後期已經無睇
loveline 太好就係咁
Gary 同智孝 都無再同過台
會唔會整集rm x-man 特輯

以前都好似玩過 xman 特輯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞