Running Man 討論區 (47)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
咁都要為老婆同個仔諗 唔同台都好事
佢想唔想上無人在意 反正佢都係博翻紅機會
留名紅返一提起金鐘國又黑面

依家係金鐘國擺明唔想佢上
大神係節目入面搞笑激下佢已經夠晒效果
我就唔信sbs夠膽邀請 又一次得罪金鐘國
所以我站恩惠當初應該叫fans大大力咁屌鐘國
因為你班on9 fans係咪都屌
真,佢以前點樣唔想提起kjk

果陣嘅嘴臉真係記得一清二楚

依家見人拎大賞 自己又霉就想黎痴

見到有人話認哥唔係佢自己提又係幾搞笑..

上呢類節目一定要re稿 咩可以講 咩唔可以講 提前一早講好曬

你估錄影現場freestyle咩
2個屋企人都見埋被人話厭棄

全球在線視頻服務(OTT)Disney+的首個韓國原創內容已被確認為SBS標誌性娛樂節目“Running Man”的衍生節目。

將於12日在韓國開始服務的迪士尼+今天(4日)宣布,將在今年內發布《Running Man:一個在Running Man上玩耍的男人》。

《Running Man: The One Who Plays on the One Who Runs》是以金鍾國、哈哈、池石鎮為中心,每週更換的嘉賓執行升級任務的綜藝節目。

作為《Running Man》的第一部正式衍生劇,《Running Man》的PD林亨澤將執導並展示他在以前的廣播中從未見過的不可預測的想法的自由奔放的魅力。
老金08年退役係黃金漁湯提起恩惠,恩惠fans

d 鄙視程度、說話方式同你地而家一模一樣

尤其你嗰句見人拎大賞就想黎痴完全就係

恩惠攞百想視后後佢D fans講嘅說話

唔同嘅係恩惠係自己網站屌返呢D on9轉頭
我到依家都唔明恩惠厭棄鐘國既邏輯係邊到黎
鐘國親戚結婚恩惠都去埋
追得耐既應該知道佢地高機會一齊過
邊個朋友會去你親戚婚禮
唔係親戚啊係老金阿哥
記錯左
張赫
林pd係開頭除左趙pd 冪pd 淨番果個?
係呀
智孝素顏好似上咗韓國熱搜10
咁我有興趣了
期待 Haha 除左星期六之外,又多一日忙啦
其實幾鍾意王鼻子,希望新節目佢威返一次
王鼻係我睇RM嘅笑點上集唱歌笑撚死
香港 Disney+ 唔知有無得睇
全妹ig live
好大個黑眼圈 係咪拍劇挨夜
韓劇好似係一路拍一路播如果係既累都好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞