Running Man 討論區 (47)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
大神自律唔使講
鍾國D社放棄的男人
haha結婚後完全收心養性做好好爸爸
石鎮掛住炒股
光洙美談製造機
智孝放假就訓覺
昭旻世贊 印象中個時有講法好似係成員推薦加入黎 即係過哂審核

成個班底好似喺韓國娛樂圈不食人間煙火
2012年gary差啲爭議下車,好彩最後冇事
不得不讚當年大神同PD 睇人幾準
睇過訪問好似有幾個都係同大神合作過或者俾佢留意到先引薦埋班
吹水吹咗一個鐘,啱啱收線就接到電話催去踢波
gary 果時又真係走得無情左啲,無成員搵得到佢,sns 又唔更新,連 fans 都唔理
想專心成家立室姐
我都覺得係因為有大神同鐘國mon 實先一直無事,haha 追智孝果期曾經驚過會有是旦一個會落車
啱,你啱!
昭旻好似淨係有一次同唔知邊個拍檔
角色係類似秘密情侶嗰次先贏左
佢為咗保護另一半嘅話其實咁做好合理,家人最重要始終佢老婆係圈外人,加上周一情侶嗰啲定位…當年好似有班人癲到走去佢老婆sns度留言鬧佢,仲要到而家都仲有人拎周一嚟鬧Gary/智孝…
其實佢唔係真係咁無情,同HAHA都仲會sns互動仲寄帽俾佢,當年懵鐘被下車佢都有出post撐,之後RM提到佢嘅片佢都會like甚至有覆過fans留言,佢一直都有默默關注
https://youtu.be/sXlEurUZc78
國鐘:Dream啊,如果叔叔搶到你爸爸個炸雞代言就買禮物俾你,你想要咩?
Dream:林寶堅尼
Running man 咁成功係因為劉在錫
遲啲會唔會係直接邊踢波邊吹水
開vpn用friday?有繁字 不過星期一先有
大神咁多年黎走漏眼睇錯既人係咪得BB大成一個
無挑都有幾個
洪哲雖然都衰在酒駕 但諗番佢過往啲野其實都衰唔曬
吉就衰左一次 本身大眾都慢慢接受番佢 點知又黎料
無挑嗰幾個特別係曹都成日俾人屌啦
https://www.youtube.com/watch?v=sCPyoUFl_40
GymJK係咪已經變咗KJK_official
光洙都有po story幫手宣傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞