Running Man 討論區 (47)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
木板冇爛 木板托住一塊發寶膠踩爛左姐
sorry 塊木板真係踩爛左 睇黎好薄
光洙走後無玩過撕名牌
清談得多會喉嚨痛
不了 好危險
你睇翻佢落車之後個的集數,rm節目組係咁冇啦啦搵佢、打俾佢,佢開緊會冇啦啦帶成team人踩上去佢公司,搞到佢個半日都開唔到會、錄唔到歌,佢仲要笑笑口對住鏡頭扮驚訝 真係唔知邊個無情

sns 週一粉絲、黑粉 係咁炸鳩佢inbox,道德綁架佢話佢對智孝唔住,走左點算,pink line上曬腦。又話佢借rm上位,叫佢繼續出演。唔好唔記得佢係下車之後就結婚,明顯係一早計劃左,又唔想拖累rm,但佢就冇啦啦係咁俾所謂嘅粉絲洗 “周一情侶” 、“7012”。

潛左三年水先上《超人回來了》育兒節目仲要喺個時佢老婆個樣先叫做半公開左,結婚前後低調到一張相都冇你咪諗下點解佢要搞到咁誇張

至於你話佢轉左電話都唔講聲,我同意架,不過佢冇得揀
吸塵入肺,同埋今次玩速度,好難就力,你見金鐘國都打得好應
我見字幕有特登寫啲麵粉對人體無害
不過唔知吸入肺係唔係都好大鑊
利申Bio拎E
真心覺得洪真英好好笑,上親黎都好睇
麵粉無害,其實係指食用、接觸無害,吸入肺部當然有一定危險性,以佢地玩小遊戲都要帶頭盔 嘅安全標準黎講,帶翻個口罩會好的

不過之前有集佢地閂曬所有門窗噴粉彈懲罰,個集仲誇張
智孝用行動證明,魷魚遊戲可以死少好多人
點解冇得揀
如果俾智孝行哂,不只RM製作組震驚,就連《魷魚遊戲》製作組都震驚
啱啱睇完 真係對智孝佩服得五體投地一路睇一路驚嘆佢嘅直覺
與此同時亦都好驚嘆多人組嘅運氣差到咁
算啦 依個post一堆唔理性既人
鐘國近距離咁既速度班人都話冇事
上面咪講咗
節目組方面: gary下車個集已經畫上句號,走得好好睇睇。但節目組因收視等原因,三番四次玩突撃拍攝,連佢經理人都唔知情問翻gary: 乜今日本來有拍攝咩? 如果雙方有溝通過嘅,我諗唔會做到咁核突。最後個次踩埋上佢studio,搞到佢公司開唔到會

傳媒、公眾、粉絲方面:佢週一情侶紅到咁,佢一下車已經被追訪,粉絲觀眾全部都係咁洗佢版,唔好唔記得當時佢冇公開過佢嘅結婚計劃,都已經搞成咁,咁佢sns唔更新,低調行事係咪好合理?

對成員方面:佢選擇唔公開佢伴侶同social status係佢權利同自由,正如智孝都冇提起佢伴侶同改名嘅事。gary個時的確保護緊佢圈外嘅伴侶,計劃結婚連佢經理人、rm成員、身邊朋友都唔知(報道聲稱),結婚相都冇流出過一張半張,直到三年後《超人回來了》節目中先首次亮相。金鐘國節目中講個句,話gary結婚都唔講聲,電話都轉埋冇聯絡,係講緊gary閃婚個時,金鐘國想去祝賀都唔得嘅意思,講笑咁講話佢無情(我嘅睇法)。另外上面都有user講左,haha 同gary 之後都有交流,gary都有暗地裏支持rm成員。

你覺得佢無情嘅,我建議你由gary下車個集開始重睇,睇下節目組點樣搞鳩佢
佢地應該用巨型手套,好似之前玩車對方一巴 個個game咁
今集打嘴同下巴
咁既速度一定痛到pk
又唔係出唔到力
估唔到我上面個cm咁多負皮
我講錯咩,係咪要我cap定gif圖平反下有幾大力
我冇覺得佢無情
但以上內容同轉電話好似冇咩關係
低調閃婚,暗退娛樂圈咪轉電話lor
個時佢仲有咩節目?潛左三年水先上《超人回來了》
點解我睇到笑晒出黎
上到黎d討論係呢d
真係無諗過
恩人
今集既女嘉賓完全冇記憶點
好似咩都唔玩得咁,麵粉遊戲又盡量留到最後玩,甚至最後好似冇玩到?!(冇播到)
如果係咁,果啲咁唔玩得既偶像們真係唔好再上RM,浪費時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞