Running Man 討論區 (47)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
麵粉吸入肺會引發哮喘 , 不過一次半次咁樣玩其實都無咩危險
個高台好似有3米高,根據奧運跳水標準個池起碼要有4米深
其實下面都鋪滿波波池,我諗緊點解唔可以直接跌落波波池呢
好似女排個次貼紙都係離地3米澾落去
女排個次人同波波池中間無任何硬物好安全
呢次人同波波池中間有好多鐵支架好危險

btw可以神還原魷魚遊戲應該真係得RM
其實兩組加埋好似差唔多50%
好似話iu 以為自己識游水
睇嗰陣唔覺有咩問題笑到仆街
估唔到輿論反響係咁嘅樣
係咪我個價值觀扭曲左
而家競技性既綜藝式微 啲人既標準就愈降愈低成日都怕出事姐
笑到我,班中國fans真係onL9架喎咩都搵到位入
金手又話智孝出貓,可以點出貓??企黑框之前已經決定行對角,又話佢企黑框feel到先中木板
如果真係出貓咁全場啲人都幾好戲喎
靜啲又鬧唔活躍,活躍又話人出貓/搶嘉賓鏡頭
駛乜理班傻鳩
點解要咁上心
只係覺得班人好神奇,到底個腦係裝咩先睇咩都咁多陰謀論
貼吧基本上反宋反到痴線 但無論點反都好宋嘅人氣都頭三
今集好好睇喎, 最尾個GAME好刺激, 智孝果度真係好神奇, 1/128 機率都比佢做到
之前拳擊果個game係有少少問題既, 同埋d粉可能好易入肺, 如果改用其他方式係好d既
三個女嘉賓真係可有可無
幾隻game都無出場機會 除左最尾跌左一下之外
其實智考做過咩支那人咁憎佢?
點解要咁上心
只係覺得班人好神奇,到底個腦係裝咩先睇咩都咁多陰謀論
貼吧基本上反宋反到痴線 但無論點反都好宋嘅人氣都頭三
其實智孝做過咩支那人咁憎佢?
支那人不嬲都on9架啦
7012毒唯長期反全妹、反寶弼支持毒撚、智孝唯粉全妹唯粉長期互打
所以唔好用正常人既想法理解班支那人
玩得肉緊d又驚整親
唔玩肉緊d又話放水又話悶
真係好難服待
真啊,英文韓文堆留言基本上全部都係「智孝太勁」、「運氣太可怕」、「姐姐幫我買彩票」之類
唯獨支那班人一個二個各種陰謀論分析,唔證明到人哋做假好似會死咁,自己個垃圾跑男做假就覺得人哋都一定做假,定係佢哋覺得自己咁樣好有偵探頭腦好威
覺得佢表現差 講緊係個貼吧嘅管理層都係有份帶頭反宋 無論佢做啲咩都係差同有陰謀
所以唔洗太在意啲支那人
企黑框feel到咁點解唔一路贏到尾
黑粉: 做戲 扮係靠運
行到前=出貓
輸左=唔夠精神玩 唔投入

支那人萬歲。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞