Running Man 討論區 (47)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
精子都要凍結咩
去到60歲仲好活躍架喎
屌 BILIBILI 唔係有中字咩? 又唔見既
活躍但隨年齡增長質素會下降
智孝開左YouTube?
上網完全搵唔到中字睇
真係變到大陸IP咁咩都唔睇得
Haha 個吓真係嬲嬲地 叫世燦唔好再提個個節目
每次錄影都狙擊 不過其實兩個節目haha都做到佢人設要做既野
有冇人覺得嗰個女PD講嘢好正
有啲似以前冪PD 咁串佢哋
輸咗叫佢哋走 又話好奇先問落咗幾多粒朱古力注
移動版 123紅綠燈又過癮
大神話要請尹恩惠單野,係Naver睇到啲留言都幾兩極台灣嗰啲都差唔多估唔到喎
正常啊,女仔個邊之前爆過啲衰野,自己紅緊個時就話唔想再同鐘國有咩關係。到衰完之後就自己去提返起呢段關係
正呀 唔洗再同b站鬥快
唔係香港個個星期都要搵餐死先有得睇
越講得出面嘅越係無機會咖啦
唔係鬧佢啊…兩極係講緊有堆人好想佢上RM,有堆就直情話埋大神點解成日都要用十幾年前嘅梗cue佢,令當事人尷尬同開始厭尼個梗
仲有一部份係鬧智孝對尹恩惠咁大惡意同埋鬧佢用loveline攞份量
尹恩惠我就完全唔熟,不過之前都有人係度澄清過,同埋之前佢上認哥都係班主持特登cue國鐘,唔係佢自己提
都唔係㗎 之前連講都唔講得 真人更加冇可能上rm 而家講得咁密返而可以期待一下
最過癮係金鐘國做捉人
夜晚睇聽到佢對講機把聲心都寒埋
台灣邊度有得睇?
叫咩名
都係咩噓星聞嗰堆媒體下面啲留言
係開Youtube咩?唔係話開始睇youtube咩?
見到youtube達人秀新聞有人智孝痴住金鐘國唔放手,話佢扮傻。老實講啦,睇左咁多年,到光洙下車再由第一集睇過,宋智孝真係好落力玩遊戲,到後期鄭哲民cut左佢好多份量,就算佢同haha一組贏左都冇份量,慢慢係個節目冇晒存在感,可能佢人設唔係搞笑但佢真係好落力玩game

至於話佢痴金鐘國,人地friend左好L多年啦

見到佢呢排咁活躍好安慰,希望佢keep住呢個狀態,接多啲梗,同埋好欣賞新pd做得公平,每個人鏡頭都平均,fans就唔會出黎嘈,少好多是非
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞