Running Man 討論區 (47)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
絕對畫片最好笑係成班PD VJ呆L左嗰下
佢仲贏兩次
佢落左車啦
試左幾百次 一下ko左
都估到真係佢 如果唔係班廣告點會割席割咁快
呢兩日應該係搵緊條女講數 講唔掂咪終於出聲明
但佢係男藝人 沉幾年又出番黎啦 係冇左今年呢個大紅上一線機會
可以演啲雙面人角色 反正佢現實都係咁
條女算係咁 套劇大結局先爆你 如果唔係又要賠多套劇+電視台損失

俾兩個細佬妹安慰嘅大神
唔知點解覺得有啲可愛
Lm
可唔可以放係開post文到

又上黎比人撚
昭旻應該唔係特別勁
係大神果d對手勁 似係玩前練過

昭旻真係玩咩輸咩
我印象中 佢一加入 係咁有角色
但係全部輸曬
最叻係有集做間諜 呃到推理王漢娜

其實玩呢D鼻叔 大神 先勁
今集鼻叔玩得好好 明顯係角色問題
想要綜藝效果
明明佢果到 擲到退後 都夾硬唔計
今集高唔高收視率?
都係咁上下,好過上一集
但係而家條女後悔啦
使唔使話人智障
倒豬 (뒷도):擲柶的四根棍棒中,會選擇其中一根特定的棍棒,若這根棍棒成為豬 (도) 中唯一為背面的棍棒,此時的形態被稱為倒豬 (뒷도),棋子必需倒退一格。

https://seoulsunday.com/details/51922
有時YOUTUBE彈返出黎都會重溫返
成個氣氛都好好笑
好撚經典
11年來都沒有成員是因為爭議而下車的節目

《Running Man》

2012年 宋仲基因為拍攝電視劇下車
2016年 Gary為了專注於音樂活動下車
2017年 加入新成員全昭旻、梁世燦
2021年 李光洙因為健康因素下車

《Running Man》的成員們都沒有出事
就這樣維持了11年👟
希望能成為長長久久的週末綜藝節目💛

來源: theqoo https://theqoo.net/2208515375

1. 我愛《Running Man》!!!! 我人生的樂趣

2. 《Running Man》的危機是出現在金鍾國和宋智孝要下車的時候,成員們在節目期間沒有出過任何爭議

3. 最近的《Running Man》真的很好看ㅋㅋㅋ

4. 原來Gary已經離開五年了啊

5. 全昭旻加進來後真的變超好看的ㅋㅋㅋㅋㅋ 節目整個變了,簡直是神來一筆。我就是從那個時候開始重看《Running Man》的,一直看到現在

6. 這篇文有點像看到JYP以前在宣揚人品的感覺

7. 希望《Running Man》能長命百歲~~~~~~♪ 真的是從第一集就看到現在的節目,是我的人生綜藝節目啊ㅠㅠ 希望能做得更長久~~!!!

8. 現在難道不是第二個全盛期嗎? 成員們和製作單位的狀態都很好ㅋㅋㅋㅋ 一定要長長久久哦ㅠ

9. 拜託不要吹捧這種事啊... 以後一旦出事了就會丟臉到不行...

10. 哇,這樣看起來真的是多年來都沒什麼大問題耶,更厲害的是節目現在還是很好看ㅋㅋㅋ

11. 成員們沒什麼問題,有爭議的是製作單位,成員們真的是傳奇啊

12. Gary下車的時候沒有爭議嗎? 我記得《Running Man》的粉絲很討厭Gary,有點不太確定

13. 《Running Man》最近的狀態不錯ㅋㅋㅋㅋ

14. 下車的成員也都沒有問題ㅠㅠㅠㅠ 啊,如果不把Lizzy當作是固定成員的話

15. 讓池錫辰在《Running Man》上慶祝70大壽吧✊✊✊

#RunningMan

(轉載請註明出處,謝謝~)
cr. 韓網評論翻譯站

Rm
9. 拜託不要吹捧這種事啊... 以後一旦出事了就會丟臉到不行...

韓國都有連燈仔?
11年來都沒有成員是因為爭議而下車的節目

真係好難得
唔知係當初PD組班底個時好眼光,定鍾國大神睇到實一實
不枉我做咗咁耐忠實觀眾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞