Running Man 討論區 (47)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
講真佢係在乎所謂份量嘅,鄭哲民時期一早走咗啦,惡剪仲要受氣好幾次都有街邊飯拍撞到佢拍RM,話玩遊戲好搞笑,但睇直播係俾人全部剪晒
話靠loveline嘅又係唔get理得佢係咪loveline啫,有綜藝效果咪得囉。佢哋嗰套思維其實套落任何一個成員都得架喎國鐘唔兇人係咪就冇份量?昭旻唔做瘋子係咪冇份量?個個成員都有自己角色同擅長嘅嘢,如果智孝覺得loveline係有發揮空間咪做囉,有咩問題?
佢同鐘國識左11年,我就唔信會完全冇傾過就做loveline,如果鐘國真係咁抗拒,我都唔覺得智孝會強迫佢去做
人哋11年嘅感情,班人覺得自己係邊個先講得出尼啲
智孝再發育了嗎
真人玩一定驚到震
我以為佢開始玩Youtube意思係開channel
肥左
其實唔知點解特別係rm d fans 都咁認真係咪多唯毒定點
光洙>嬲世贊
Somin >搶智孝份量
而家到智孝>痴kjk
變哂偶像fans咁
睇綜藝都係唔好認真 人設黎架姐
後生fans多
老粉睇咗咁多年應該都化哂
係,明明係作家pd傾好哂點發揮,而家loveline 其實都係幫智孝其中一個人設姐。每個mbr都有自己人設,當然有愈多愈好,無咁單調。
中學睇到出黎做野 化哂
唔理佢地點 開心幸福就得
仲有老金快點結婚生仔 成日恨結婚
以前好似都有講過 係大家傾過 將某啲性格特點放大誇張黎做 eg 飛蛾 背叛 呢啲 光洙平時都唔會背叛者上身最多係小聰明玩下咁
宋智孝和金鍾國到底有沒有「愛情線」線呢?《 Running Man》的鄭哲民PD表示:「兩人私下裡也經常在一起,節目組沒有給他們安排任何愛情線,只不過錄製過程中兩人之間確實有很微妙的氣流,我們也只是抓住了這些而已。其實宋智孝曾是週一情侶,也害怕她會有負擔,他們私下裡原本關係就很好,所以才會讓大家疑惑吧。即使觀眾們說不想看愛情線,但是有些事情卻是我們無法隱藏的,並不是刻意而為之。」
仲要係鄭哲民講嘅
而家仲直接話要做loveline,私底下點會冇商量過
點解D風向轉得咁勁, 19年有一排智孝鐘國好close, 大神話網上有好多人支持佢兩個一齊, 兩年就變晒
其實佢哋不嬲都好close,同埋RM好早期已經有人ship佢兩個只係以前唔會特別剪出嚟啫
19年反而仲多人鬧,而家其實係多咗支持尼對嘅fans
恩惠公司正面回應話覺得大神既諗法好有趣
話會繼續期待rm消息
之前SBS主動邀請尹恩惠,搞到一鑊粥,搞到金鐘國出黎道歉,依家又黎過......但大神仲要成日提依個梗,可能覺得對節目有幫助,一定要做到

(轉貼)尹恩惠方回應金鐘國道歉事件「反而是我覺得更加抱歉」
https://seoulsunday.com/details/22356
個時唔想上可能依家ok
認哥提個時恩惠好似都唔多介意
同埋今次公司算正面回應比希望
話未收到邀請 但覺得幾有趣會繼續關注
但老實佢係有d綜藝感
自從火車站2vs7,鐘國智孝合作之後,兩個friend左好多,經常企埋一齊;只係當時仲主推 週一情侶,而鐘國當時表示唔想再玩loveline,所以無搞依個設定。
佢兩個真真假假都好,要建立依個人設一定為節目收視;韓綜玩loveline人設,邊個夠金鐘國做得好,既是始祖、亦是最強。
突然諗起...之前睇到啲人話當年尹恩惠鍾意嘅其實係大神
RunningMan由開創期就有邀請尹恩惠,一直都拒絕,直至2015年金鐘國道歉,尹恩惠都冇應承去RM。跟住尹恩惠在大陸時裝節目抄襲其他人作品,人氣直線下降。到今時今日,上認哥提金鐘國,突然又話上RM好有趣......
其實點解要道歉 一直無留意 以家先知
SBS係網上搞活動「召喚尹恩惠」上RM,用支持人數吸引佢去RM群眾壓力迫人上去
https://star.ettoday.net/news/466682
恩惠對rm 完全有恩冇欠啦
個次製作組on9逼人上被人圍屌係恩惠主動出聲叫人唔好屌
同埋個時恩惠完全係一線演員
唔想上rm正常
依家變返2 3線上rm對佢演員路冇咩影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞