[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#73

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
想買隻2K27吋,筆直$4000左右,顯示卡係3080,會插埋ps5 ,有冇咩螢幕好推介?
有冇人試過可以係PA279CV上面睇到Netflix 4K, 跟足晒網上個做法都仲未出到Netflix 4K解像度
暫時係Google TV同電腦都唔得
你條jer就細
EDGE裝Netflix_Extension
然後入edge://flags開PlayReady DRM for Windows 10
應該睇到
依家沖緊出深水埗
爬完文考慮緊MAG274QRF-QD 定VG27AQL1A
MAG274QRF-QD
Ps5唔支援2k喎!
咁點算😱
一定34
pa279cv 好似係用lg panel
感謝, 開咗後restart都仲係得HD
我唔用內置喇叭的😆
考慮緊vg28uql1a 有4k 同144, 但點解好似冇乜人講
Review好似話表現仲不如M28U
但M28U係香港好似都幾多災情...
想問吓本身用緊 u2720 type c to type c駁macbook 我想問吓有冇得閂咗佢嗰個叉電功能
Why
XV282K都好少人講
唔好諗啦一步到位4k 144
3080應該無問題啦
想問隻1080p mon有冇伏
ASUS VG279QR
主要想搵120hz以上,得張3060費事上4K mon
用PS4 打FIFA , 內置speaker 都夠大聲, 感覺良好, 但Menu 唔係太user friendly
想平平地買個2K 27吋MON 睇下片 最多打下LOL
PA278QV同275E1S 邊隻好
牙石呢個價已經可以買到4K 60/2K 144
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞